Luk

Niels F. accepterer kritik: Man skal jo præstere

| EM U21 | 10 kommentarer

Infoboks

Tyskland U21 - Danmark U21 3-1
EM U21 Gruppe B
28' 1-0 Marco Richter
52' 2-0 Marco Richter
65' 3-0 Gian-Luca Waldschmidt
73' 3-1 Robert Skov

U21-landstræner Niels Frederiksen accepterer, at det danske hold er blevet mødt af kritik efter mandagens 1-3-nederlag til Tyskland ved EM.  

Det danske U21-landshold spillede ikke nogen stor kamp i mandagens nederlag til Tyskland ved EM. 

Derfor er det også okay, holdet efterfølgende er blevet mødt af kritiske røster over spillet, mener landstræner Niels Frederiksen.  

- Det er sådan, det er i den her verden. Man skal jo præstere, når det er alvor. Vi vandt ikke, og det er den her turneringsstruktur, der gør, at det er så fandens skidt at komme fra start med et nederlag, siger han. 

- Men sådan er det, og det er fair nok. Jeg synes, spillerne gjorde, hvad de kunne. De arbejdede knaldhårdt og løb rigtig mange meter, viser vores statistikker. Men vi lykkedes ikke hele vejen igennem med at ramme det høje niveau, som vi vidste, vi skulle nå for at slå Tyskland.  

Niels Frederiksen forklarer, at han har talt med spillerne om, at de ikke skal bruge så meget tid på kritik udefra.

- Vi skal kigge på og selv og se på, om vi er tilfredse med den præstation, vi fik leveret. På energiniveauet og indstillingen er der ikke en finger at sætte, men vi manglede lidt kvalitet, og det må vi arbejde med at få frem i næste kamp.  

U21-landstræneren påpeger i øvrigt, at man skal huske at tage Tysklands kvalitet med i ligningen.  

- Jeg vil også bare sige, at Tyskland er kraftedme et godt hold. 

- Det er dygtige spillere, der har flere kampe på højere hylde, end vores har i snit. Vi har altid muligheden mod Tyskland, men vi skal ramme vores topniveau, og det gjorde vi jo ikke 100 procent, siger Niels Frederiksen.  

Danmark skal torsdag op mod Østrig i den anden gruppekamp.  


Af Anton Græsdal Maajen

10 kommentarer

bruger 174907 19:51          
Ind med stage
Slettet(441825193010) 20:06          
Mælhe Tak.
Nandeyanen 20:18          
Vi tabte mod Kroatien i den sidste test kamp.

Kroatien er pt. lige nu bagud mod Romænien 3-1...

Mads Mini lavede foresten et selvmål i testkampen mod Belgien. Mini kom med denne her udtalelse bagefter: - Mig og Iver (Daniel Iversen) har joket lidt med det, og vi er glade for, at det skete ved en venskabskamp og ikke til en EM-kamp.

Det er da godt vores spillere kan joke over at det bare er testkampe. Men joken falder på dem nu da EM er igang og intet er ændret
jesperyellow 20:53          
Sikket et havnearbejder-sprog fra Niels F. Er det nu også nødvendigt?
Nå, men fine observationer ellers.
CAS1977 21:25          
Alt andet lige er det vel ikke super overraskende, at vi tabte til Tyskland. De var vel (stor)favoritter?
Uden at ha´ gransket den danske startopstilling meget, var der vel et par spillere, der ikke spiller meget i deres respektive klubber, eller andre der umiddelbart gør det bedre og derfor burde være foretrukket? Hvorfor skulle JM bænkes, og har Wind ikke mere tur i den pt end MI???
Tingbørge 21:40          
Mads Mini og Ingvartsen spillede sig vel decideret af. Der skal sultne spillere ind!
BlackDragon 22:18          
Lorte indsats. Frederiksen virkede idé forladt ude i førerbunkeren! Skov er som forventeligt den eneste, der kunne være sin præstation bekendt. Mads Mini blev i sandhed den lille i denne kamp, knægten så jo værre ud defensiv ud end Anthony Jung.. Hvis Midtjylland køber ham, ser jeg meget frem til at grine af hans middelmådige niveau hele næste sæson! Hans burde ikke spille flere kampe ved dette EM!
Fredag 7. august