Luk

Niels F: Der kan stadig ske noget med Maxsø

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Silkeborg 1-1
Superligaen Grundspil
20' 0-1 Mark Brink
39' 1-1 Simon Hedlund

Brøndby-træner Niels Frederiksen tør ikke spå om, hvorvidt Andreas Maxsø er at finde i klubben året ud, da der stadig kan ske noget i de transfervinduer, der ikke er lukkede.

Andreas Maxsø er fortsat at finde i Brøndby, efter hans skifte til russiske Rostov gik i vasken til stor overraskelse for mange, inklusiv de danske mestre selv.

Brøndby-træner Niels Frederiksen har dog ikke ro i maven endnu i forhold til at beholde Andreas Maxsø i denne sæson.

Da flere transfervinduer stadig er åbne, er Frederiksen således ikke sikker på, at Maxsø vil være der året ud.

- Det tør jeg faktisk ikke spå om. Så længe han er her, er jeg glad, og jo flere dage, der går, jo større er sandsynligheden vel også for, at han bliver her, siger Niels Frederiksen efter kampen mod Silkeborg.

- Men der er stadig nogle vinduer åbne, og derfor kan der stadig ske noget. Det kan der i øvrigt også med alle de andre spillere, men jeg krydser da fingre for, at han også er her, når vi skriver 1. oktober.

Transfervinduet er stadig åbent i lande som Qatar, Saudi-Arabien, Israel og Serbien.

Har ikke dræbt tremandsforsvaret
Brøndby stillede mod Silkeborg fredag i en 4-4-2 ligesom mod FC Midtjylland senest, men det er ikke nødvendigvis permanent.

Niels Frederiksen fastslår, at spillerne skal mestre både tre og fire mand i forsvaret.

- Vi skal være fleksible i det, vi gør, og spillerne skal kunne magte begge dele. De fleste hold i Superligaen varierer jo, hvordan de spiller, og det skal vi også kunne.

- Så jeg har ikke dræbt tremandsforsvaret, fordi vi nu har spillet med fire i bagkæden i de seneste kampe. Men jeg garanterer heller ikke, vi stiller med fire næste gang.

- Det bliver en vurdering fra kamp til kamp, siger Niels Frederiksen.

Næste opgave for Brøndby er torsdagens første Europa League-kamp i gruppespillet, som står mod Sparta Prag på hjemmebane.


Af Sara Margren

5 kommentarer

Fuglsang8 09:33          
Jeg tør slet ikke tænke på, hvor ringe Brøndby bliver, hvis også Maxsø smutter.
På en måde var det lidt for tidligt, at Brøndby vandt mesterskabet sidste år, fordi forventningerne og forhåbninger til den nye sæson er blevet højere, end hvad de økonomiske rammer kan løfte på nuværende tidspunkt.

Det er tydeligt, at Brøndby tænker mere på den langsigtede økonomiske stabilitet fremfor kortsigtet sportslig succes, hvilket i bund og grund er positivt. Dog er det ekstremt frustrerende som fan, at Brøndby er gået ind ind til den nye sæson som forsvarende mestre med et hold, som på ingen måde er konkurrencedygtigt - hverken i Superligaen eller i Europa League…

Vi må bare stole på, at der på sigt kan opbygges et godt og konkurrencedygtigt hold med de midler, der nu engang er til rådighed..
Shankly…..Dk 10:29          
Spot on Fuglsang. Fantastisk at få et mesterskab hjem igen, men det gør lidt ondt indeni og se kvaliteten dalet så meget. Forsøger efter hver kamp at sige, at det er ok (men det er stadig ikke fedt)
Kasadin 11:18          
Sælg Sælg Sælg. Herfølge 2.0 :D
Sjællænderen 12:16          
Kasadin

BIF forsøger at få en langsigtet økonomi op at stå - FCK som du tydeligvis er fanatisk supporter af, agerer lidt som FC Barcelona har gjort de seneste år. Høje lønninger og forsøger at ignorere I har en kæmpe gæld. Lad os se om FCK overlever det. Om ikke andet kan man sige I sætter nye standarder for hvor meget man kan betale for middelmådige superliga spillere
Sebastian45 13:28          
Var det nu også for tidligt Brøndby vandt mesterskabet eller var det sidste chance, med tanke på de nøglespillere, man mistede i sommers på enten fri transfer eller for en stor sum penge (mesterskab eller ej, så var Lindstrøm nok fløjet til det store udland ligegyldig hvad)?

Med tanke på, at både FCK og FCM underpræsterede i sidste sæson, så var det en gylden mulighed for Brøndby at hjemmeføre deres første mesterskab i 16 år - en mulighed, man udnyttede til fulde og som var fuldt fortjent. Desuden gav mesterskabet også Brøndby en "gratis" mulighed for europæisk gruppespil og dermed flere penge på kistebunden.

Jeg har svært ved at se noget dårligt ved mesterskabet sidste år for Brøndby - også på langt sigt.
Lørdag 25. september