Luk

Niels F: Dolberg og AC har ikke spillet i kvalen

| EM U21 | 3 kommentarer
Niels F: Dolberg og AC har ikke spillet i kvalen
Foto: Getty Images

Ajax' Kasper Dolberg og Chelseas Andreas Christensen kommer ikke med til U21 EM, fordi de ikke har været en del af kvalifikationen, oplyser landstræner Niels Frederiksen.

U21-landstræner Niels Frederiksen udtog tirsdag sin EM-trup, og her var hverken Ajax' Kasper Dolberg eller Chelseas Andreas Christensen med.

De to spillere har ellers begge alderen til at være med til sommerens slutrunde, men da de begge er mere eller mindre fast med omkring Åge Hareides A-landsholdstrup, har de ikke deltaget meget i EM-kvalifikationen med U21-landsholdet.

Derfor har Niels Frederiksen altså valgt ikke at udtage de to spillere.

- Dolberg og AC er spillere, der ikke rigtig har været med i kvalifikationen. Dolberg en gang, AC ingen. De er dygtige spillere, men vi er enige om, at de ikke skal være en del af det her, siger Frederiksen.

- Uden at jeg skal afsløre Åges trup i morgen, så bliver de nok udtaget, og dermed ville de først kunne komme tre-fire dage før vores første EM-kamp uden at have været med i optakten.

- Begge har haft en lang sæson. AC har en Europa League-finale, og Dolberg har været med lang tid i Champions League. Desuden var de med til VM sidste år og fik ikke så meget sommerferie.

Andreas Christensen har i denne sæson spillet 28 kampe for Chelsea, mens Kasper Dolberg nåede 39 kampe for Ajax.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni