Luk

Niels F. er irriteret over gyser-afslutning

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC 1-0
Superligaen Grundspil
27' 1-0 Mikael Uhre

Niels Frederiksen er irriteret over, at Brøndby ikke fik lukket søndagens kamp mod Randers FC tidligt.

To stærke redninger af målmand Mads Hermansen betød, at Brøndby holdt sin 1-0-føring over Randers FC og tog sin sjette sejr i træk i 3F Superligaen søndag.

Redningerne kom i en voldsomt intens afslutning på Brøndby Stadion, hvor Randers satsede alt for en sen udligning.

Men det ærgrer Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen, at Hermansen overhovedet var nødt til at diske op med kampafgørende redninger.

- Det irriterer mig, at vi ikke fik scoret på de muligheder, vi havde for at lukke kampen i begyndelsen i anden halvleg. Der skabte vi nok til at score til 2-0, siger Niels Frederiksen, der spændt kunne følge kampens afslutning, hvor Hermansen blev testet af Randers' Stephen Odey og Tosin Kehinde.

- Jeg tænkte, at han var nødt til at hive en redning op af lommen, for ellers ville de sparke den ind i de sidste minutter, og det gjorde han heldigvis.

Den 21-årige Brøndby-målmand tog kampens afslutning med ophøjet ro.

- Jeg var egentlig forberedt og havde trænet på de pludselige afslutninger fra Randers, så det var dejligt, at jeg også kunne tage dem i kamp.

- Jeg stoler på mine forsvarsspillere foran mig, og vi ved, vi kan løse vores opgaver, så jeg tror ikke, jeg oplever det samme tryk som dem, der ser kampen.

I Randers FC-lejren var cheftræner Thomas Thomasberg godt træt af Hermansens redninger.

- Tæller man chancer og størrelsen af dem, så må vi igen erkende, at vi ikke havde skarpheden til at få de mål, der skal til for at få noget med herfra.

- Vi ramte overliggeren i første halvleg og havde flere chancer i løbet af anden halvleg, så jeg står med en skuffelse nu. Jeg kan heller ikke tælle mig frem til ret meget mere end to-tre chancer til Brøndby, siger Thomasberg.

Manden med skarpheden på Brøndby Stadion var superligatopscorer Mikael Uhre, der afgjorde kampen med en 1-0-scoring efter 27 minutter.

Søndagens kamp var den sidste i efteråret, så Brøndby overvintrer to point foran Randers FC.

/ritzau/


Af Sara Margren
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar