Luk

Niels F. er tilfreds: Tænker ikke på guld

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Niels Frederiksen er tilfreds med Brøndbys pointsnit i efteråret, og at holdet hænger på i toppen, men han bruger ikke mange tanker på at tænke på mesterskabet.

Brøndby rundede søndag efteråret af med en 1-0-sejr over Randers FC og sluttede dermed af på seks sejre på stribe i ligaen.

Brøndby overvintrer derfor som nummer tre i Superligaen, og cheftræner Niels Frederiksen er generelt tilfreds med efteråret.

- Hvis det fortsætter sådan her, tør jeg godt sige, vi bliver mestre igen. Hvis vi vinder resten, skal vi nok blive mestre, for de andre skal nok sætte til. Men det er nok ikke det mest sandsynlige, siger Niels Frederiksen med et glimt i øjet.

- Jeg vil sige det sådan, at vi er tilfredse med det pointgennemsnit, vi har for efteråret, især set i lyset af den dårlige start vi fik.

- Vi er også tilfredse med, hvor vi ligger i tabellen, vi er tæt på de øverste placeringer, hvor vi gerne vil være.

- Jeg har hele tiden sagt, at vi skal i top seks, og det ser rigtig, rigtig godt ud nu. Det kan godt være, der skal et par point mere til, men det bør vi kunne få.

- Så gælder det om at komme så godt ind i top seks som muligt, så vi kan deltage på god fod i slutspillet.

Niels Frederiksen tænker trods den gode stime ikke på muligheden for at genvinde mesterskabet.

- Alt kan jo ske, men det er slet ikke der, jeg er, eller de tanker jeg har nu. Vi er kommet lidt fra baghjul, og det prøver vi at fortsætte med.

Nu venter der en pause for formstærke Brøndby, og det er egentlig både godt og skidt, mener Frederiksen.

- Både og. Når man er inde i en god stime, vil man gerne fortsætte den og ikke skulle holde pause.

- Men omvendt har vi spillet 29 kampe i efteråret om 10 dage, så vi har også nogle spillere, der trænger til noget ferie. Så vi har nok behov for en pause, siger Brøndby-træneren.

Brøndby står noteret for otte sejre, seks uafgjorte og tre nederlag i dette efteråret.


Af Sara Margren

3 kommentarer

Ephedrine 17:01          
Det der sker er udelukkende grundet Niels F´s arbejde.
Jeg håber dælme ikke at man tænker at man så kan være med i toppen hvert år, uden at røre på transfermusklerne.

Jeg er med på at det er nye tider og der skal satses på de unge. Det er derfor man har hentet CV ind. Men der er sgu ingen der er tilfredse med det transfer vindue vi havde.
....INGEN.

Jeg var klar over at vi ikke ville rykke ned, selv om det gik dårligt i starten, fordi man altid vil få skrabet point sammen hist og her, når man kan spille kontra bold med Uhre på toppen. Men jeg er også chokeret over det stadig har fungeret så godt.
Vi kunne snildt rykke ned uden Uhre.

Og det er ikke fordi jeg synes at man absolut skal lade være med at sælge ham og forlænge, fordi jeg kunne nu godt tænke mig at se en lidt anden spillestil, hvor man også har en plan B og C. Som ikke hedder høje bolde til Pavlovic.
Unikum 17:53          
Som Brøndby fan igennem 3 årtier, kan jeg kun klappe i mine hænder over måden klubben har kørt på siden CV og Niels Fredriksens ankomst. I alt for mange år har klubben været omtalt som en syg patient, et cirkus og det værste galehus. Jeg synes der ro og fred, klubben bevæger sig i den helt rigtige retning, med et klart og strømlinet koncept samt en yderst kompetent ledelse.

- jeg må sige at jeg i den grad også er overrasket over vores præstationer qua det sløje transfervindue. Det må vel bare være et kæmpe cadeau til træner-temaet. Jeg ved ikk om jeg forventer at klubben henter fra en højere hylde end den a la "Mathias Greve", altså en etableret superliga spiller der på papiret og med sine præstationer i Randers bør kunne glide direkte ind i start elleveren. Det er denne hylde vi primært burde hente fra, hvis vi snakker om direkte startere. Engang imellem sker der noget ekstraordinært som eks. Mukhtar, Agger og Kahlenberg. Hvem ved måske Daniel Wass indenfor en nær fremtid. Men som forsvarende mestre havde jeg også forventet at klubben havde hentet en spiller der gjorde at folk måbede lidt fra starten af.

Dog er jeg glad for at man hentede Heggheim og Cappis som virkelig kan udfolde sig til noget stort med tiden.

Det er med stor spænding, at vi kan vente på de sidste kampe mod Midtjylland og Sparta Prag. Samt et, forhåbentligt interessant transfervindue med pil opad
Kims100 13:01          
Syntes det så godt ud ved transfervinduet afslutning og det ser endnu bedre ud nu, hvor trænerteamet har fået spillet holdet sammen. Hvis vi mister Maxsø og Uhre, er det klar det vil give et formdyk, men jeg er sikker på at trænerteamet nok skal få spillet nye ind på holdet og tænker at hvis man vælger at holde fast i Divkovic, er der kun behov for en Maxsø erstatning til bænken, jeg er tryg ved Rosted i midten sammen med Heggheim Tshiembe nok skal blive en god trio. Afhængigt af om BIF stadigvæk er med i Europa og pokalen, bør det endda overvejes at trimme truppen som er på 30.
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar