Luk

Niels F. erkender krise i BIF: Fair nok at sige

| 3F Superliga | 18 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Brøndby IF 1-0
Superligaen Grundspil
90' 1-0 Abdulrahman Taiwo

Niels Frederiksen erkender efter søndagens nederlag i SønderjyskE, at det er fair at snakke om krise i klubben. Brøndby tabte 0-1 søndag. 

Brøndby var søndag på jagt efter holdets blot anden sejr i 3F Superligaen ude mod SønderjyskE, men sønderjyderne ville det anderledes, og derfor endte det med en hjemmesejr på 1-0 til allersidst.

Det får nu flere til at snakke om krise hos sidste sæsons mestre, og forholdt til den kritik, siger Niels Frederiksen, at den er fair.

- Det er jo fair nok at sige det (at de er i krise). Det er min opgave at sørge for, at vi kommer ud af det, og det er sådan, det er. Der er kun én vej, og det er det hårde arbejde, som jeg også har fortalt til spillerne i omklædningsrummet, så kommer der ikke nogen og hjælper os.

Vestegnsklubben dominerede ellers massivt på bolden i løbet af kampen, men kvaliteten på den sidste tredjedel med hensyn til at skabe chancer var ikke til stede, og det er især her, at Frederiksen efterlyser forbedring.

- Vi skal aldrig tabe den her kamp, det er helt åndssvagt, at vi taber den. Og det er et åndssvagt mål, de får til sidst. Men vi må også bare erkende, at vi ikke har den kvalitet, der skal til for at skabe chancer mod modstanderen lige nu, siger Frederiksen.

- Vi slås med at få skabt chancer. Jeg er nødt til at sige, at jeg synes, at vi har for ringe kvalitet på bolden til at skabe chancer nok. Så er der også lidt med beslutningerne med den sidste aflevering, hvor vi smider bolden væk.

Offensiven fungerer tydeligvis ikke, hvilket kunne få en til at tro, at Frederiksen og co. også havde fokuseret for meget på den defensive del af spillet, men det afviser Brøndby-træneren. Offensiven er ikke blevet negligeret.

- Der var en overgang, hvor jeg synes, vi lukkede for mange mål ind, men det synes jeg, at vi har fået bedre styr på nu. Men det er ikke sådan, at jeg synes, at vi har ofret det offensive, vurderer Frederiksen efter kampen.

Brøndby indtager efter nederlaget en niendeplads med otte point, og hvis AGF vinder mandag aften, kan de faktisk komme helt ned som nummer ti i tabellen forinden næste runde.

Brøndby skal næste gang i aktion på torsdag i Sydbank Pokalen, hvor det gælder Allerød.


Af Kristoffer Lind Pedersen

18 kommentarer

Ephedrine 11:21          
Jeg synes det ser sort ud.

Vi skal nok få point og nogle mål, mod de hold som ikke kan omstille sig mod dybe stikninger/lange bolde mod Uhre. Men mod alle andre hold som efterhånden har læst på lektien, har vi intet andet at komme med.

I det mindste kunne vi også lidt op gennem midten sidste sæson.
Det er desværre på ingen måde en opgave Slimane kan løfte og jeg tror efterhånden ikke på at han bliver meget bedre.

Jeg forventede ikke at CV gik ud og brugte 50mil på en offensiv midt, men jeg havde måske lidt håbet på at det var et problem man var klar over ville komme, og måske gik lidt mere hårdnakket efter forstærkninger til.
Jogabonita 12:02          
Jeg er helt enig ephedrine - det ser satme sort ud. Nej hvor spiller de ringe fodbold.

Der er ingen ide i det offensive. Det er bare boldflytteri hele vejen rundt. Slimane og Hedlund laver engang imellem nogle genialiteter men der er alt for langt imellem snapsene. Greve har Brøndby slet ikke fået igang og virker for mig, som en spiller der er total fejlcastet til denne spillestil.

Der er godt nok lang vej endnu, og kan ikke se hvordan de skal komme ud af "krisen". Som ephedrine også er inde på, så skal der nok komme point her og der men holdene er efterhånden også snart begyndt at læse Brøndbys spillestil. Det er satme op af bakke.
Nobeltwist 12:52          
Jeg føler at NF upåagtet at han har haft svære vilkår kan være på vej ud, hvis der ikke sker noget drastisk over de næste 2-3 kampe. Carsten Vagn jubler oppe i loungen.
El-Nino77 12:58          
Denne krise kan ikke lægges over på NF, der er billigt at skyde på ham.
Man giver ham en trup, hvor arme, ben og hjerte er fjernet og håber på han igen kan lave mirakler med resterende torso.
Jeg har været glad for CV men her skyder han forbi, ved at tro det nok skal gå.
AndersUlv 12:58          
Børkeeiet kan spille nogle fine bolde frem i banen fra en stopper-position, men han har jo været impliceret i så mange mål, at det er dumt at blive ved med at bruge ham dernede. Hvorfor ikke bruge de mange forsvarsspillere i truppen? Synes ikke Skipper har spillet sig af, og man har jo hentet både en nordmand og en svensker.
Yildis 13:08          
og man har jo hentet både en nordmand og en svensker.
Ja, men svenskeren er så ude med en skade resten af året.
Denne krise kan ikke lægges over på NF, der er billigt at skyde på ham.
Meget enig. NF leverede over al forventning, da man solgte Kaiser, Wilczek og Mukhtar uden at erstatte dem. Og det vil være helt skørt at smide ham ud nu, med de arbejdsbetingelser.

Der ér dog også kommet nye folk til, og inden længe skal NF da også til at have sat sit præg, så Brøndby får skrabet nogle flere points til. Det tror jeg da også kommer til at ske.
Ephedrine 13:08          
Har været meget imponeret af Niels F´s professionalisme hele vejen igennem.
Sjældent set at en træner bare udelukkende forholder sig til det materiale han har at arbejde med. Erindrer ikke at han på noget tidspunkt har kritiseret transfers, eller mangel på samme, hvilket alle andre jo har.

Jeg må dog også indrømme at jeg ikke synes det hører til på dette niveau at omskole spillere på daglig basis. Man kan blive nød til det i visse tilfælde, og det kan gå godt. Men når man først et vist niveau i sin fodboldkarriere, så er det sgu ikke meningen man skal kastes rundt på banen.

En angriber der bliver gjort til forsvarsspiller, kan selvfølgelig ikke nå at have styr på placeringsevnen i forhold til at trække offside, på så kort tid.
Dét kan irritere mig noget så grusomt.

Angriber til back.
Dmid til forsvar.
Dmid til højreback.
Venstreback til højreback.
Back til midt midt.

Er der noget jeg har glemt?
Jeg er glad for at der mere eller mindre er kommet styr på økonomien.
Men det kan..og skal aldrig være meningen at have en konkurrence dygtig trup i superligaen, fordi man mener man bare kan omskole spillerne.

Ja beklager min rant :P
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober