Luk

Niels F. gav seddel: Måtte ikke for dommeren

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC 1-0
Superligaen Grundspil
27' 1-0 Mikael Uhre

Niels Frederiksen gav en seddel til Morten Frendrup i kampen mod Randers FC, men Brøndby-træneren måtte ikke for fjerdedommeren. Det var dog nok, fordi han var ude af sit tekniske felt, erkender han.

Niels Frederiksen er ikke bange for at bruge alternative kommunikationsværktøjer under Brøndbys kampe, og søndag var ingen undtagelse.

I sidste sæson blev Frederiksen kendt for sin besked på et whiteboard, og i søndagens kamp mod Randers FC var det så en god gammeldags seddel, der blev givet til Morten Frendrup.

Efter opgøret blev Brøndby-træneren spurgt til, hvad der stod på den seddel til Frendrup.

- Der stod, at vi ændrede vores system til en mere diamantformet én, hvor vi lå med Hedlund som 10'er og Uhre som 9'er, altså Hedlund under Uhre og så tre på linje på midten for at prøve at dæmme lidt op for dem, siger Niels Frederiksen.

Brøndby-træneren forklarede herefter, hvorfor han ikke bare sagde det mundtligt til Frendrup, når han fik sedlen igen.

- Jamen, det var da, fordi fjerdedommeren var helt umulig. Han sagde, at jeg ikke måtte give sedler inde på banen, så spurgte jeg ham, hvorhenne i lovbogen det står.

- Det står vist ingen steder, men jeg tror måske, at det, han var ude efter, var mere, at jeg var uden for mit tekniske felt, og det er fair nok. Det må jeg jo ikke være, siger Frederiksen.

Se situationen øverst i artiklen.


Af Sara Margren
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar