Luk

Niels F. hylder knivskarp og klog Wilczek

| 3F Superliga | 3 kommentarer
Niels F. hylder knivskarp og klog Wilczek
Foto: Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 4,20 3,75 1,80
NordicBet 4,10 3,75 1,84
Oddset 4,10 3,75 1,85

Brøndby-træner Niels Frederiksen storroser Kamil Wilczek og siger, at han endnu ikke har set sin topscorer brænde en eneste stor scoringschance.

Kamil Wilczek scorede søndag aften sit syvende mål i Superliga-sæsonen, da han gjorde det til 2-0 i 2-1-sejren over AaB.

Det betyder, at Wilczek er alene i spidsen af Superligaens topscorerliste, og Brøndby-træner Niels Frederiksen havde masser af ros tilovers for polakken efter kampen.

- De rigtig dygtige afsluttere er kendetegnet ved, hvor få store chancer de brænder, og jeg har ikke set Kamil brænde en stor chance.

- Hvis han får en stor chance, sparker han den ind 19 ud af 20 gange. Han er også god til at score på de halve chancer, og det er derfor, han er topscorer, siger Niels Frederiksen og uddyber:

- Han har en god afslutningsfod, og han er meget klog i afslutningsvalget. Han lukker ikke bare øjnene og sparker til den, men han placerer rigtig mange af sine afslutninger.

I søndagens sejr over AaB nåede assisttræner Martin Retov at kalde Wilczeks scoring kort inde i anden halvleg.

- Vi sad på bænken, og så sagde Martin til mig, at hvis Kamil får ét træk mere, kan han ikke undgå at score. Han er så sikker en afslutter, siger Niels Frederiksen.

31-årige Kamil Wilczek, der har spillet i Brøndby siden januar 2016, scorede i sidste sæson 22 gange i Superligaen.


Af Martin Schmidt
Søndag 22. september
Lørdag 21. september