Luk

Niels F: Ingen fribilletter til Brøndby-talenter

| 3F Superliga | 5 kommentarer
Niels F: Ingen fribilletter til Brøndby-talenter
Foto: Getty Images

Brøndby havde i søndagens 2-1-sejr over AaB tre af deres egne Masterclass-talenter med - fordi de har fortjent det, siger Niels Frederiksen.

Anton Skipper og Jesper 'Jobbe' Lindstrøm var søndag i startopstillingen, da Brøndby IF hjemme vandt 2-1 over AaB, og Peter Bjur blev skiftet ind.

Niels Frederiksen er ikke overraskende tilfreds med, at de tre spillere har slået sig igennem til holdet, men det er ikke fordi, Masterclass-talenterne spiller på fribilletter, understreger Brøndby-træneren.

- Jeg stiller det hold, jeg mener er det stærkeste. Der er ingen fribilletter eller nogen wildcards til vores Masterclass-spillere.

- Jeg syntes, de gør det godt til træning, hvor de spiller fuldt med, og på den måde bringer sig selv i spil til startopstillingen, siger Frederiksen til klubbens hjemmeside.

- Både Jobbe og Skipper har fået nogle kampe nu, og Peter Bjur lavede et fint indhop forleden i Braga. De har fortjent de minutter, de har fået, siger Frederiksen, der dog fremhæver vigtigheden af spilletid til klubbens egne talenter.

- Det forplanter sig i resten af organisationen, for når man nede i U12, U13 og U14, osv. kan se, at spillere fra egne rækker kan slå igennem og gøre en forskel i Superliga-truppen, siger Niels Frederiksen. 


Af Thor Carlskov
Søndag 15. september
Lørdag 14. september