Luk

Niels F: Mukhtar var rusten og bliver bedre

| 3F Superliga | 1 kommentar
Niels F: Mukhtar var rusten og bliver bedre
Foto: Getty Images

Infoboks

Lyngby - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 3,75 4,00 1,83
NordicBet 3,90 4,25 1,77
Oddset 4,20 4,10 1,77

Hany Mukhtars boldomgang mod FC Nordsjælland var rusten, siger Niels Frederiksen, der forventer, at offensivprofilen vil forbedre sig en hel del i de kommende uger.

Efter en længere skadesperiode spillede Hany Mukhtar søndag aften fuld tid i Brøndbys 4-2-sejr over FC Nordsjælland.

Den tyske kreatør kronede det med et fremragende langskudsmål i anden halvleg, og Brøndby-træner Niels Frederiksen forventer en stødt stigende formkurve fra Mukhtar.

- Jeg synes, vi så en Hany, der i boldomgangen var en lille smule rusten, i forhold til hvad jeg tror, vi kommer til at se om 14 dage eller en måned.

- Men han leverede stadig en god præstation, og målet taler jo for sig selv. Men jeg tror, Hany bliver endnu dygtigere, siger Niels Frederiksen.

Utilfreds med anden halvleg

Brøndby gik til pause med en 2-0-føring og virkede i fuld kontrol, men FCN kom væsentligt bedre med efter pausen, og det irriterer Niels Frederiksen.

- Jeg er ikke tilfreds med anden halvleg. Selvfølgelig er der momenter, jeg er tilfreds med, men jeg er utilfreds med, at vi ikke var i kontrol efter pausen.

- FCN overtog for meget i anden halvleg, men det er også et dygtigt hold. De er gode på bolden, og hvis man ikke er tæt på dem i presset, spiller de bare igennem, siger Brøndby-træneren.

Brøndby er på tredjepladsen i 3F Superligaen med 16 point efter ni kampe.


Af Martin Schmidt

1 kommentar

bruger 131093 22:00          
han var mere end rusten, hans konstante tilbage lægninger hans første berøring osv han var foruden målet , nok Brøndby dårligste spiller i den kamp.
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober