Luk

Niels F. om seriehold: Deres livs største kamp

| Sydbank Pokalen | 3 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC Midtjylland
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 2,60 3,40 2,50

Torsdag drager Brøndby IF til Aalborg for at møde Serie 1-holdet Aalborg Freja i Sydbank Pokalen. Ifølge Brøndbys cheftræner bliver det en vild kamp for de undertippede.

Favoritværdigheden kan der ikke stilles spørgsmålstegn ved, når de forsvarende danske mestre fra Brøndby tager til det jyske for at møde Aalborg Freja i 1/8-finalen af Sydbank Pokalen.

Til daglig huserer hjemmeholdet i Serie 1. En række under Danmarksserien, som Brøndbys tidligere modstander i pokalen, Allerød, holder til i.

Derfor forventer de blågules cheftræner, Niels Frederiksen, at opgøret bliver historisk for Aalborg Freja.

- Vi skal ramme dem på vores evne til at spille bolden hurtigt, være aggressive og presse dem under et tryk, de aldrig har prøvet før, siger Frederiksen til Brøndbys hjemmeside.

- Vi skal have tempo og intensitet på fra første fløjt, og de skal føle, at det er en del niveauer over, hvad de er vant til. Dog skal vi også have stor respekt for modstanderen, for vi ved jo, at det ikke bare bliver årets kamp for dem, men nok deres livs største kamp.

Niels Frederiksen indikerer også, at fansene formentlig kommer til at se nye ansigter i startopstillingen, og de spillere skal gribe chancen.

- Man kan sagtens som spiller vise sig frem mod et seriehold, for jeg kan stadig se, hvor godt de gør det inde på banen. Også selvom de ting de laver, er mod et lavere rangeret hold. 

- Det kan lige så godt være en angriber, der scorer og får hul på målbylden, og disse mål tæller, uanset hvem man spiller mod, lyder det. 

Kampen mellem Aalborg Freja og Brøndby bliver fløjtet op klokken 18.00.

Vinderen går videre til kvartfinalen.


Af Rasmus Glud
Mandag 29. november