Luk

Niels F. roser Allerød: Gjorde en smule ondt

| Sydbank Pokalen | 2 kommentarer

Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen siger til LigaBold.dk, at Allerød gjorde det godt på trods af Brøndbys 8-1-sejr torsdag aften i Sydbank Pokalen.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Brøndby Stadion (LigaBold.dk): Brøndby uddelte bøllebank torsdag aften, da Allerød tabte med hele 1-8 i tredje runde af Sydbank Pokalen.

LigaBold.dk interviewede Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen efter pokalopgøret, og han roser Danmarksserie-mandskabet for en heroisk indsats, hvor kræfterne dog slap op til sidst for Danmarksserie-holdet.

- Allerød gjorde det rigtig fint. De kæmpede, og de havde også et par dygtige spillere, som gjorde en smule ondt på os i et par omstillinger i første halvleg, og de kæmpede med næb og kløer og lå og rodede rundt og tacklede. 

- Jeg synes, at de gjorde det udmærket, men de var selvfølgelig oppe mod overmagten, og der skal selvfølgelig noget helt specielt til, hvis man er Danmarksserie-hold, og så slå Brøndby på Brøndby Stadion. Det ved vi alle sammen godt, men de gjorde, hvad de kunne og var med til at skabe en god oplevelse for alle, der var her, siger Niels Frederiksen til LigaBold.dk.

Brøndby-cheftræneren synes, at det blev en lidt underlig kamp til sidst, da Allerød var tappet for kræfter, men figterviljen var intakt hos Danmarksserie-holdet, synes Frederiksen.

- Det blev en lidt mærkelig kamp til sidst, men sådan er det. De scorede jo et mål i den sidste fjerdedel af kampen, så de gav ikke op på nogen måde.

I fjerde runde venter der endnu et seriehold i Sydbank Pokalen, da Serie 1-mandskabet Aalborg Freja er næste modstander for Brøndby. Brøndby-chefen tror, at det bliver en sjov dag for det undertippede seriehold, og Frederiksen kan godt lide at spille mod hold, der giver alt for at vinde.

- Jeg tror bare, at det bliver en god dag og en god aften, og jeg tror, at det bliver en stor aften for dem. Det er sjovt for os. Det er sjovt, når man kommer ud og møder nogle, der kravler rundt nede på græsset og gør alt, hvad de kan. Det vil give deres højre arm, så forhåbentlig bliver en god dag i Aalborg Freja for alle, så alle får en oplevelse ud af det.

- Så er det klart, at vi skal vise, at vi har den styrke til at vinde, og det skal vi kunne og vise, at der er niveauforskel, ligesom der var mod Allerød, men kampen skal spilles, men vi må se, men jeg tror, at det bliver en god dag, siger Niels Frederiksen til LigaBold.dk.

Fjerde runde af Sydbank Pokalen bliver spillet mellem 26. og 28. oktober.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober