Luk

Niels F. roser: Gammelby har grebet chancen

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

AaB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (23/02)
bet365 2,15 3,60 3,10
NordicBet 2,16 3,50 3,20
Oddset 2,25 3,55 3,10
YouBet 2,20 3,60 3,30

Brøndby-træner Niels Frederiksen roser Jens Martin Gammelbys arbejdsindsats og siger, at han har grebet chancen i andres fravær.

Jens Martin Gammelby forlod i sommeren 2018 barndomsklubben Silkeborg til fordel for Brøndby, men det helt store gennembrud i den blågule trøje har højrebacken endnu til gode.

Det kan dog komme i foråret, hvor vejen til spilletid ser kortere ud, da Johan Larssons kontrakt i Brøndby udløb ved årsskiftet.

Gammelby har fået godt med spilletid i Brøndbys opstart og får ros fra cheftræner Niels Frederiksen.

- Jens kunne jo se, at der er nogle spillere, der ikke er her længere, og det gjorde, at hans muligheder for at komme tættere på holdet steg.

- Den udfordring har Jens så taget op, og jeg synes, han har grebet den mulighed og har gjort det godt i opstarten, så det har set fint ud, siger Niels Frederiksen til tipsbladet.dk.

24-årige Jens Martin Gammelby står foreløbigt noteret for fem 3F Superliga-kampe i indeværende sæson.


Af Martin Schmidt

5 kommentarer

Jasperthesjasper 21:58          
Havde vel også været pænt sløjt hvis han ikke kunne komme på holdet nu når der ikke er en eneste konkurrent på hans plads
BedreEndBeckmann 22:21          
Der er du dårligt informeret min ven ! Mensah havde pladsen på bekostning af JMG og Larsson i efteråret... Her i vinteropstarten har JMG spillet i begge sider, mens Brøndby har testet Bruus på pladsen... Hermansson har også spillet nogle minutter ude på pladsen, hvilket han også har gjort flere gange for Islands A landshold...

Så faktisk er 4 spillere tilgængelige på pladsen...
Dog håber jeg, at hvis man fortsætter sæsonen ud, med 3-5-2, at JMG får en del flere offensive opgaver end defensive, da hans største mangel, tydeligvis er hans fart...
voldstiv 00:20          
Man er vil også nød til at rose ham når nu man lidt er tvunget ud i at bruge ham
Jasperthesjasper 00:35          
Der er du dårligt informeret min ven ! Mensah havde pladsen på bekostning af JMG og Larsson i efteråret... Her i vinteropstarten har JMG spillet i begge sider, mens Brøndby har testet Bruus på pladsen... Hermansson har også spillet nogle minutter ude på pladsen, hvilket han også har gjort flere gange for Islands A landshold...

Så faktisk er 4 spillere tilgængelige på pladsen..
Reelt set er der vel 25 spillere der kan spille den plads, da der er 25 i truppen, men det gør dem jo ikke til reelle muligheder.

Hjortur Hermansson står på transfermarket ganske rigtig som at have spillet højre back (med streg under back) i 9 kampe i Belgien, men aldrig på det islandske landshold.

Andreas Bruuns er en 21 årig angriber der i 3 træningskampe er forsøgt på højreback. Hans bedste meritter er lidt kampe for et bundhold i første division.

Kevin Mensah er en middelmådig fløjspiller der for nyligt er omskolet til back. Desuden har Niels Frederiksen netop udtalt at han ser Jung som centerback og altså ikke Venstre wingback, hvorfor Mensah er den eneste til at varetage den plads.

Jeg er ked af det... min ven... men jeg er ikke dårligt informeret - du er har til gengæld en vild evne til at forvrænge virkeligheden.
denbrunegris 06:09          
Hmm og dog kræver det mig 1 Google søgning og finde frem til at Hermanson rent faktisk HAR spillet højre back for Island :


https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/broendby-profil-haengt-ud/7825783

Og at kalde Mensah "for nyligt omskolet højre back" er en fordrejning (og nok næppe at forvrænge?) af sandheden på højere plan end Bedreendbeckham. Dvs at selvf er Mensah en konkurrent på højre back

Jeg tænker allerede du godt ved alt det her men hey det er aldrig fedt og tabe en argumentation til facts ;)

God dag
Søndag 23. februar
Lørdag 22. februar