Luk

Niels F. vil holde på Uhre: CV er ikke dum

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC 1-0
Superligaen Grundspil
27' 1-0 Mikael Uhre

Niels Frederiksen håber at have Mikael Uhre sæsonen ud, og det er Brøndby-ledelsen klar over.

Med sin 11. sæsonscoring slog Brøndbys og Superligaens topscorer, Mikael Uhre, søndag nok en gang fast, at han er voldsomt vigtig for Brøndby.

1-0-scoringen mod Randers sikrede tre point i det, der kan have været Uhres sidste superligakamp for Brøndby, da 17. runde var efterårets sidste i ligaen.

Uhre er et oplagt salgsemne i vinterens transfervindue, da han har godt et år tilbage af sin kontrakt, og B.T. har da også tidligere berettet, at der arbejdes på et salg.

Men står det til cheftræner Niels Frederiksen, så bliver Uhre sæsonen ud.

Den holdning er dog ikke nødvendig at udpensle over for fodbolddirektør Carsten V. Jensen, der træffer beslutningerne.

- Jeg behøver ikke sige noget, for 'CV' er ikke dum. Han ved godt, at jeg synes, at Uhre er en vigtig spiller. Han er vores topscorer og scorer en meget stor andel af vores mål.

- Jeg håber jo på, at han bliver sæsonen ud, men det er ikke noget, jeg styrer, siger Niels Frederiksen om Uhre, der har bidraget med 11 af Brøndbys 25 mål.

Træneren har dog også bemærket, at Uhre har luftet ambitioner om et klubskifte, og det skal Brøndby også have respekt for.

- Hvis han skal sælges, så er det, hvad han skal, og så må vi løse det. Vi har en spiller, der har gjort det godt, og som har mod på at prøve noget andet, hvis det rette tilbud kommer. Det skal vi også kigge på. Vi skal ikke bare holde på spillerne.

Mikael Uhre har i den kommende periode slet ikke tænkt sig at bruge tid på at tænke på et klubskifte. Den 27-årige angriber skal nemlig være far den 29. december.

- For at være helt ærligt, tænker jeg mere på, at julepausen byder på, at jeg skal være far. Det betyder sindssygt meget for mig, at jeg kan logge lidt ud og fokusere på det i den næste tid, og så må vi se.

Mens Superligaen går på vinterpause efter denne runde, har Brøndby fortsat tre kampe på programmet. To pokalkvartfinaler mod FC Midtjylland og en Europa League-kamp.

/ritzau/


Af Sara Margren
Fredag 21. januar