Luk

Niels Frederiksen: Dumt at sige nej til Maxsø

| 3F Superliga | 8 kommentarer
Niels Frederiksen: Dumt at sige nej til Maxsø
Foto: Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 4,20 3,75 1,80
NordicBet 4,00 4,00 1,81
Oddset 3,95 3,70 1,90

En transferfri Andreas Maxsø vil være dumt at sige nej til, siger Brøndby-træner Niels Frederiksen til 3point.dk.

I starten af ugen hentede Brøndby forstærkning til midterforsvaret i form af 25-årige Andreas Maxsø.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller var ledig på markedet, efter at han havde ophævet sin kontrakt med KFC Uerdingen kort forinden, og Niels Frederiksen er godt tilfreds med tilgangen.

Det siger Brøndby-træneren til fanmediet 3point.dk.

- Han er så dygtig en spiller og måske også er en spiller, som på et tidspunkt kan komme videre herfra. Hvem ved. Når så dygtige spillere render transferfri rundt og gerne vil til Brøndby, er vi tæt på at have den pakke, som det vil være halvdumt at sige nej til, siger Niels Frederiksen.

Andreas Maxsø nåede 111 kampe i FC Nordsjælland, som han forlod i 2017 til fordel for tyrkiske Osmanlispor.

Sidenhen gik turen til schweiske FC Zürich og tyske Uerdingen, inden han mandag underskrev en fireårig aftale med Brøndby.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

Ludomania 20:32          
Når så dygtige spillere render transferfri rundt og gerne vil til Brøndby, er vi tæt på at have den pakke, som det vil være halvdumt at sige nej til, siger Niels Frederiksen.
Hvilken? Der er kortere vej til et mesterskab i både FCK, FCM og sandsynligvis FCN. Der er nærmest garanti for en bedre fremtidig transfer fra FCK, FCM og FCN såfremt Brøndby fortsætter eksisterende linje.

Hvad er det for en pakke Niels Frederiksen snakker om?
FC Nordsjælland 20:42          
^ Pakken er Maxsø = dygtig spiller der tilmed er transferfri. Vil gerne til BIF. Tilsammen en god pakke som BIF gerne vil have.

Maxsø er vel derudover tæt på en færdigudviklet spiller. Nu får han mulighed for at bevise sig i det pres som BIF er. Det kan f.eks. FCN el. FCM ikke tilbyde.

FCN har derudover ikke kortere til mesterskabet end BIF. Men pt. der der formentlig kortere vej til mesterskabet i FCM og selvfølgelig i FCK. Der er dog ikke specielt meget længere vej til europæisk fodbold end i FCM.

Jeg har svært ved at tro, at FCN el. FCM kan sælge en spiller som Maxsø bedre end BIF kan. Det afhænger dog nok af hvilke hold der kvalificerer sig til europæisk bold.
ComeOn@ 21:14          
Ludomania

Har du drukket af natpotten?
Brøndby har netop forstærket sig med flere markante tilgange på positioner hvor de stod svagt, så selv om du er FCK fan burde du kunne se, at de netop ikke fortsætter en eksisterende linie
Tanken 21:27          
Ludomania

Du har totalt misforstået hvad han siger.

Han siger, det vil være dumt for os ikke at hente Maxsø

Han siger ikke det er dumt for Maxsø ikke at komme til os
Jaws 22:26          
Ludo, overskriften siger endda "dumt at sige nej til Maxsø". Enten så troller du ellers er det godt nok imponerende, at du ikke kan gennemskue, hvad der menes i artiklen og i kommentaren fra Niels Frederiksen. Man bør aldrig blive så klubfarvet, at det blænder for virkeligheden i så stor grad. Det er ikke godt for nogen.
haraltidret 23:17          
Det der er dumt er at gældsætte sig yderligere, når man i forvejen lever langt over evne og har et kæmpe driftsunderskud. Brøndby må på et eller andet tidspunkt lære at sætte tæring efter næring.
JulioSalinas 08:01          
Det der er dumt er at gældsætte sig yderligere, når man i forvejen lever langt over evne og har et kæmpe driftsunderskud. Brøndby må på et eller andet tidspunkt lære at sætte tæring efter næring.
Det er jeg sådan set enig i men signingen af Maxsø er da ganske fornuftig da han stadigvæk er forholdsvis ung og har videresalgspotentiale.
Jeg synes det lysner for Brøndby nu da CV er kommet til og begynder at udforske spillerne fra masterclass. Jeg synes dog også at de er nødt til at rense ud i de gamle spillere så som Wilczek selvom det på kort sigt vil gøre ondt. En oprydning bliver dog nødt til at foregå gradvis så man ikke smadrer holdet fuldstændigt for det ville også være en dårlig forretning.
Søndag 22. september
Lørdag 21. september