Luk

Nissen brændte straffe i Salzburg-pointtab

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Ried - Salzburg 2-2
Bundesliga
9' 1-0 Luca Meisl
72' 1-0 Rasmus Nissen
83' 1-1 Chukwubuike Adamu
85' 1-2 Noah Okafor
90' 2-2 Leo Mikic

Rasmus Nissen brændte lørdag et straffespark for sin østrigske klub Red Bull Salzburg, da topholdet tabte point efter en vil afslutning på kampen.

Danske Rasmus Nissen har gang i en flot sæson i Østrig, hvor han indtil videre har spillet 19 kampe, lagt op til syv og scoret seks mål, og dermed har den danske højreback bidraget flot til Salzburgs suveræne førsteplads den østrigske Bundesliga.

Lørdag aften stod den så på en udekamp for Nissen og Salzburg, da de mødte Ried, der ligger midt i tabellen, og her fik Rasmus Nissen en mindre heldig rolle i anden halvleg.

Inden da var Ried dog kommet foran efter ni minutter allerede, hvilket også var stillingen, da Salzburg fik tilkendt et straffespark efter 72 minutter.

Det vigtige spark skulle Rasmus Nissen tage sig af, men den danskeren lykkedes ikke med at få bolden i mål, og derfor havde Salzburg travlt, hvis de skulle have sejren og tre point for 12. gang ud af 13. mulige.

Hurtigt gik det da også, da de lavede to kasser på to minutter, og så var sejren pludseligt på vej med gæsterne hjem.

I tre minutters overtid vendte kampen sig igen, da hjemmeholdets Leo Mikic dukkede op og gjorde det til kampens slutresultat: 2-2.

Red Bull Salzburg fører trods lørdagens pointtab stadig den østrigske Bundesliga suverænt med 12 point ned til nærmeste forfølger.


Af Tobias Bladt Haarder
Lørdag 22. januar