Luk

Nissen og co. holdt CL-drøm i live med udesejr

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Lokomotiv Moskva - Salzburg 1-3
Champions League gruppe A
28' 0-1 Mergim Berisha
41' 0-2 Mergim Berisha
79' 1-2 Anton Miranchuk
81' 1-3 Karim Adeyemi

Rasmus Nissen og Salzburg sled sig tirsdag til en 3-1-sejr ude mod Lokomotiv Moskva, og dermed har østrigerne fortsat chancen for at gå videre i Champions League.

RB Salzburg gik ind til tirsdagens udekamp mod Lokomotiv Moskva med ryggen mod muren, efter de første fire kampe i Champions League blot havde resulteret i et enkelt point.

Trods det kunne Salzburg fortsat drømme om europæisk deltagelse efter nytår, og allerede efter 18 minutter fik Mergim Berisha bolden i nettet for gæsterne, men målet blev underkendt for offside.

Den tyske angriber var på pletten igen ti minutter senere, hvor han sparkede bolden i nettet efter en række blokerede afslutninger, og denne gang fik målet lov at stå, og så var Salzburg foran med 1-0.

Målet gav Salzburg tro på tingene, og en lille håndfuld minutter før pausen blev det også 2-0 til gæsterne, da Mergim Berisha hamrede en omstilling i kassen og scorede sit andet mål i kampen.

Lokomotiv Moskva tog konsekvensen af den dårlige første halvleg ved at skifte tre mand ud i pausen, men russerne havde svært ved at komme tilbage.

11 minutter før tid lykkedes det, da Anton Miranchuk udnyttede et straffespark til at score til 1-2, men to minutter senere lukkede Salzburg opgøret.

En stor fejl i Lokomotivs bagkæde gav en gratis omstilling til 18-årige Karim Adeyemi, som drev bolden frem og sikkert gjorde det til slutresultatet 3-1 til Salzburg.

Salzburg hopper dermed forbi russerne til en foreløbig tredjeplads med et enkelt point op til Atletico Madrid, og dermed kan Rasmus Nissen og co. fortsat drømme om at gå videre i Champions League.

Den drøm bliver dog slukket, hvis Atletico Madrid senere tirsdag aften vinder over Bayern München i gruppens anden kamp.


Af Martin Schmidt
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar