Luk

Nissen og Kjærgaard på tavlen i Salzburg

| Pokal | 0 kommentarer

RB Salzburg spillede onsdag aften østrigsk pokalfodbold, og her kom både Rasmus Nissen Kristensen og Maurits Kjærgaard på tavlen.

RB Salzburg var onsdag aften i aktion i den østrigske pokalturnering, hvor de mødte Kalsdorf fra Regionalliga Midt.

En ren walk over på papiret og måske derfor havde Salzburgs træner, Mathias Jaissle, også valgt at give spilletid til nogle af dem, som ikke spiller fast.

Det var noget den unge dansker Maurits Kjærgaard på bare 18 år blandt andet nød godt af, da han fik lov at være på banen fra start, og efter små ti minutter takkede han også for tilliden med assist til Nicolas Seiwalds føringsmål.

1-0 til hjemmeholdet og storfavoritterne fra Salzburg, og efter en halv times spil ville Kjærgaards danske holdkammerat, Rasmus Nissen Kristensen, så også lege med.

Salzburg var nemlig efter små 40 minutters spil blevet tildelt straffe til netop Nissen, og det eksekverede den målfarlige højreback til 2-0, der var anfører i dagens opgør.

Herefter var der ligesom åbnet op for posen, og pladsen kom til hjemmeholdet.

Inden pausen gjorde Salzburg det både til 3- og 4-0, og så var kampen ligesom lukket. Nissen stod for assisten til det fjerde mål også, efter at hans skud prellede af på stolpen og blev fulgt op af Noah Okafor.

Efter pausen fortsatte Salzburg ubønhørligt presset, og det hele endte med en 8-0-udradering af Kalsdorf i sidste ende, da dommeren endelig lod dem slippe for mere.

Punktum i kampen blev sat af unge Kjærgaard med sin scoring til 8-0, og dermed sluttede de to danskere både med et mål og en assist hver samt en rigtig god dag på kontoret.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 23. oktober