Luk

Nissen og Salzburg smed sejren mod Liverpool

| International | 7 kommentarer

Infoboks

Liverpool - FC Midtjylland
Champions League gruppe D (27/10)
Oddset 1,14 8,80 19,00
bet365 1,14 9,50 15,00

Rasmus Nissen Kristensen fik spilletid i hele anden halvleg, da Red Bull Salzburg smed en 2-0-føring mod de forsvarende engelske mestre.

Liverpool skulle onsdag forsøge at spille sig tættere på kampfromen forud for den nye sæson med en testkamp mod østrigske Red Bull Salzburg.

Jürgen Klopp startede med sin stærkeste startellever mod Red Bull Salzburg, der havde danske Rasmus Nissen Kristensen på bænken i første halvleg.

Mod de store engelske stjerner var det de østrigske mestre, der kom bedst fra start. Tre minutter skulle der gå, før de var i front.

Fabinho tabte bolden til Mergim Berisha, der fandt Patson Daka, som udmanøvrede Alisson i målet og gjorde det til 1-0.

Ti minutter skulle der gå, før Patson Daka igen var på pletten. Mergim Berisha var igen i oplæggerens rolle, og han fandt Patson Daka, der kastede sig til bolden i feltet og scorede til 2-0 efter 13 minutter.

Flere mål blev det ikke til i første halvleg, hvor Rasmus Nissen Kristensen så til fra bænken. Han kom dog på banen fra anden halvlegs start.

Her måtte den danske back se Liverpool fuldende comebacket. Efter 72 minutter endte et hurtigt opsspil for fødderne af Rhian Brewster, der gjorde det til 2-1.

Ni minutter efter noterede den unge englænder sig for endnu et mål, da Liverpool udnyttede en fejl og sørgede for, at Rhian Brewster kunne gøre det til 2-2.

Mere blev det ikke til for de to hold, som gik fra banen med slutstillingen 2-2.


Af Lasse Rene
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober