Luk

Nissen vil fejre FCM-guld til sommer

| International | 5 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Superligaen Grundspil (28/11)
Bet25 1,68 4,10 4,90
Oddset 1,67 3,95 5,10
bet365 1,61 4,00 5,00

Rasmus Nissen følte sig nødt til at sige ja tak til Ajax, men højrebacken håber meget, at han skal hjem til Danmark og fejre et mesterskab til sommer.

Rasmus Nissen er skiftet fra FC Midtjylland til Ajax denne vinter, og han har allerede fået sine to første optrædener for den hollandske storklub.

Oprindeligt var planen egentligt, at den 20-årige højreback tidligst skulle sælges til sommer, men både klubben og Nissen selv fik et tilbud, der var umuligt at afslå.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg helt vildt gerne ville have været med til at spille guldet hjem til FCM, inden jeg skulle af sted. Men jeg fik et tilbud og en mulighed, som var for gode til at sige nej til. Jeg følte, jeg var nødt til at tage i mod den.

- Planen var jo egentligt ikke, at jeg skulle skifte i januar, men så snart jeg hørte om interessen fra Ajax, var jeg slet ikke i tvivl. Til at begynde med vidste jeg ikke, om det skulle være nu eller til sommer, men jeg var uanset meget tændt på det med det samme, siger Nissen til bold.dk.

FC Midtjylland har valgt at satse på Nissens tidligere holdkammerater fra både førsteholdet og akademiet i FCM, Mads Døhr Thychosen og Alexander Munksgaard, i stedet for at købe en direkte erstatning.

- Mads ser ud til at få chancen her i første omgang, og jeg er sikker på, at han nok skal gøre det fantastisk. Han er lidt samme type som mig på nogle områder, men han er nok offensivt lidt stærkere og lidt bedre en-mod-en. Han er også lidt hurtigere, men til gengæld ikke lige så stor og fysisk stærk som mig.

- Han har lidt andre facetter i sit spil, men den nye formation passer helt perfekt til Mads, så jeg er helt sikker på, det bliver godt. Jeg synes også, det er superklogt af FC Midtjyllland, at de ikke går ud og henter en erstatning, når nu de allerede har en med så stor kvalitet i truppen, siger Nissen, der i det hele taget er optimistisk på ex-klubbens vegne:

- Der er forsvundet tre spillere fra startopstillingen, så jeg kan godt forstå, at alle tænker, at vi....at FC Midtjylland er svækket, men netop bredden var jo den helt store styrke i efteråret, så jeg er egentligt ikke i tvivl om, at andre stepper op og præsterer.

- Og jeg håber rigtigt meget, at jeg skal hjem og være med til at fejre guldet, når drengene har spillet det hjem til sommer, siger Nissen.

Nissen debuterede i Ajax' 4-2-sejr over Roda over en uge siden og fik en lille halv time som indskifter i 2-1-sejren over Twente i weekenden.

mikael@bold.dk


Af Mikael Blond

5 kommentarer

bruger 147313 12:08          
Ja efterhånden har både FC midtafrikas stab træner spillere og tidligere spillere samt nogle elementer i pressen...udråbt sig til mesterskabsfavoritterne ....lad os nu se hvordan tingene går....organisationen omkring FCM virker meget sejrsikker....sælg ikke skindet før bjørnen er skudt....ville klæde dem med mer ydmyghed
jesperff 12:18          
@Dig med det åndssvage brugernavn - hvordan kan du læse det i artiklen? RN håber at hans nu tidligere klub vinder DM og det er der vel ikke noget galt i. Eller hvad?

FCM er sgu da sammen med BIF favorit til at vinde DM.
Mr_bum 12:22          
@bruger 147313

Jørgen Glistrup, I presume?
Et tilfældigt brugernavn 12:33          
bruger 147313
Okay, det er ikke et særligt originalt eller unikt brugernavn, men måske har han alligevel noget at byde ind med.
Ja efterhånden har både FC midtafrikas stab træner spillere og tidligere spillere samt nogle elementer i pressen...udråbt sig til mesterskabsfavoritterne
FCM har (modsat visse andre danske klubber, en af dem er med i guldkampen i år) aldrig været bange for at melde optimistisk og ambitiøst ud.

....lad os nu se hvordan tingene går
Det lyder fornuftigt...
....organisationen omkring FCM virker meget sejrsikker....
... Det burde de måske ikke?
sælg ikke skindet før bjørnen er skudt....
Nu behøver de heller ikke sælge skind på heden når de kan fyre nordmænd af til 75+ millioner danske kroner i et vintertransfervindue.
ville klæde dem med mer ydmyghed
Næ, det ser vi for meget af i danske fodbold.


Han havde så ikke noget at byde ind med, sikke en skam.
oliv3151 01:21          
Som FCK-fan synes jeg det er dejligt forfriskende men en klub som tør melde ambitiøst ud. Vi skal væk fra alibi strategier. Det ruller ingenting for dansk fodbold på lang sigt. Fedt Nissen!
Onsdag 25. november