Luk

Nketiah trodsede Emerys ønske med skifte

| England | 2 kommentarer
Nketiah trodsede Emerys ønske med skifte
Foto: Getty Images

Infoboks

Eintracht Frankfurt - Arsenal
Europa League Gruppe F (19/09)
bet365 3,10 3,50 2,25
NordicBet 2,95 3,55 2,40
Oddset 2,85 3,50 2,35

Unai Emery ville beholde Eddie Nketiah i Arsenal-truppen, men angriberen valgte alligevel at rykke til Leeds på et lejeophold. Det siger han ifølge talkSPORT.

Eddie Nketiah imponerede for Arsenal i opstarten, og det var forventet, at den 20-årige angriber ville blive en del af Premier League-mandskabet i denne sæson.

Derfor overraskede det lidt, da den unge spids tog på udlån til Championship-mandskabet Leeds i løbet af sommerens transfervindue.

Eddie Nketiah siger ifølge talkSPORT, at det heller ikke var Unai Emerys beslutning at udleje ham. Manageren ville gerne beholde angriberen, der dog alligevel trodsede managerens ønske.

- Manageren ville gerne have, at jeg blev. Det gav mig et selvtillidsboost at vide, at jeg var med i hans planer, men jeg følte, at det var det rette skridt for mig at tage til Leeds, siger han.

Han forventer dog ikke,at han har spillet sin sidste kamp for Premier League-mandskabet.

- Jeg håber, at det bliver et godt år, så jeg er i en god position til at vende tilbage til Arsenal og kæmpe for min plads, siger han.

Han fortæller desuden, at Leeds ikke var den eneste mulighed, han havde. Også tyske klubber ville leje angriberen, som sammen med sin familie valgte, at Leeds var det rette valg.

Eddie Nketiah har spillet fem kampe for Leeds i denne sæson, hvor det er blevet til tre mål. 


Af Jonas Sand
Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september