Luk

Noble: Sjovt at Lingard filmer i United

| Carabao Cup | 84 kommentarer

Infoboks

Manchester United - West Ham 0-1
Carabao Cup
9' 0-1 Manuel Lanzini

West Ham-anfører Mark Noble mener, at Jesse Lingard forsøgte at filme sig til et straffespark, og de beskidte metoder er noget, han er begyndt på i Manchester United, siger han.

West Ham sendte onsdag Manchester United ud af Carabao Cup'en takket være en tidlig scoring af Manuel Lanzini, som United aldrig fik indhentet.

West Ham-anfører Mark Noble skyder efter kampen med skarpt efter sin tidligere holdkammerat Jesse Lingard, som forsøgte at filme sig til et straffespark i første halvleg, mener han.

- Det er fodbold, han filmede, og jeg sagde fra, fordi han skreg. Sjovt nok gjorde han det ikke rigtig, da han var hos os, men han gør det her, siger Mark Noble til Manchester Evening News.

Noble understreger dog, at han under Lingard al den succes, der kommer hans vej.

- Vi havde det sjovt på banen i dag (onsdag, red.). Jeg elsker Jesse, han er en fantastisk karakter, og jeg er meget glad for, at han er kommet hertil og får sin chance.

- Han har scoret nogle fantastiske mål. Selvfølgelig gjorde hans mål mod os ondt, men han er en fantastisk fyr, der fortjener alt det, han får.

West Ham skal i næste runde op imod Manchester City i Carabao Cup'en.


Af Sara Margren
Søndag 24. oktober