LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Nørgaard: Fantastisk kulisse der ikke er set før

| Superligaen | 30 kommentarer
Nørgaard: Fantastisk kulisse der ikke er set før
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Christian Nørgaard hylder fansenes kulisse i Brøndbys 2-1-sejr over FC København, som gav ham gåsegud, og Alexander Zorniger har aldrig hørt så meget larm fra lægterne som i søndags.

Brøndby vendte 0-1 til 2-1 mod FC København søndag eftermiddag til stor jubel for fansene på Brøndby Stadion.

Christian Nørgaard fik gåsehud over fansenes sang og mener, at kulissen var den flotteste, han har set i dansk fodbold.

- Det kan godt være en sæsondefinerende sejr, for det virkede fantastisk i dag (i går, red.). Det var en af de bedste dage på Brøndby Stadion i den tid, jeg har været her, siger Nørgaard.

- At gå ind til 'Stoltheden er kolossal' gav gåsehud over det hele, og der blev skabt en kulisse i dag, der ikke er set før i dansk fodbold, især ikke derby-regi, så det var helt fantastisk at opleve.

- Fansene har altid en stor betydning i forhold til at komme tilbage i kampene. Det er der ingen tvivl om, lyder det fra Nørgaard.

Brøndby-træner Alexander Zorniger er enig med Nørgaard og har ikke før hørt så meget larm fra et stadion som ved søndagens kamp.

- Der er ingen tvivl om, at vores fans er på et andet niveau. Vi får et rygskub af ikke at have tabt så længe, og fansene ser deres klub et sted, som de ikke har været i lang tid, siger Zorniger.

- Det er meget specielt med forholdet mellem spillerne og fansene. Jeg har aldrig hørt så meget larm fra et stadion, ikke engang i Tyskland.

Brøndby tørner torsdag sammen med FC Midtjylland til et vaskeægte guldbrag. De to hold ligger a point i tabellen.

Jacob Quvang / sara@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

30 kommentarer

Midtjylland<3 13:23          
Jeg så en kamp i weekenden fra regional syd ligaen, fyldt tribune på udebane afsnittet.

Gid det var sådan i DK
Spectres 13:26          
Der er da stort set fyldt hver gang Brøndby spiller. Så at de andre ikke kan følge med, siger jo bare lidt om de andre holds fans.
andreasgh 13:31          
Der er da stort set fyldt hver gang Brøndby spiller. Så at de andre ikke kan følge med, siger jo bare lidt om de andre holds fans.
Det er da vist noget af en tilsnigelse :-) Om end vi ikke er den klub med de største tilskuerudfordringer, så vil jeg alligevel skynde mig at sige, der er plads til flere på stadion. Så kom glad!
Nemt91 13:32          
Spectres@ Ja fordi brøndby har så mange fans i Jylland der gør forskellen. Og det er fans der opstod dengang superligaen hed brøndbyIF.
alexis 13:36          
Flot kulisse var det i hvert fald.
Dundas 13:38          
Skal man bo i samme postnummer som stadion, for at være ægte fan eller? kan du ikke lige opsummere reglerne for det dér med "ægte" fans Nemt91. når man spiller flot og seværdig fodbold som Brøndby gør for tiden, vil det vel naturligt give fans over hele landet.
LFC4Life 13:42          
@Nemt91

WHAT?! Får klubber generelt flere fans, når det går godt?

Det er da godt nok aldrig set før.... eller... vent....
Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar