Luk

NordicBet Ligaen er tilbage med tre kampe

| International | 5 kommentarer

Infoboks

NordicBet Ligaen begynder fredag aften, hvor der er hele tre kampe på programmet. I Tyskland begynder 2. Bundesliga med et brag. 

I seneste weekend blev 3F Superligaen sparket i gang, og nu er tiden kommet til at sparke landets næstbedste række afsted. 

NordicBet Ligaen byder på hele tre kampe fredag aften, hvor den største kamp på papiret er nedrykkerne AC Horsens, der får besøg af HB Køge, der giver trænerdebut til Daniel Agger og Lars Jacobsen. 

Derudover er det et rent jysk opgør mellem FC Fredericia og Hobro, mens FC Helsingør og Fremad Amager leverer en tilsvarende ren sjællandsk duel. 

I Tyskland starter landets næstbedste række også, og det bliver med lidt af et brag. Nyligt nedrykkede Schalke 04 er nemlig værter mod Mikkel Kaufmann og HSV.

Endeligt tester Liverpool formen mod Bo Svensson og Mainz. 

Dagens højdepunkter:

18.15 Mainz-Liverpool
18.30 FC Fredericia-Hobro
19.00 AC Horsens-HB Køge
19.00 FC Helsingør-Fremad Amager
20.30 Schalke 04-HSV


Af Andreas Roesen

5 kommentarer

Cerezo 06:25          
Derudover er det et rent jysk opgør mellem FC Fredericia og Hobro, mens FC Helsingør og Fremad Amager leverer en tilsvarende ren sjællandsk duel.
Ah, Fremad kommer nu ikke fra Sjælland men fra Amager, hvilket fremgår ret tydeligt af navnet. ;)

OT: Bliver spændende at følge Agger og Lars J. samt se hvilken start de får. HB Køge sluttede jo ret dårligt af i sidste sæson så der er noget at revanchere for de spillere der stadig er i klubben.

Det bliver også interessant at se hvordan Esbjerg lægger fra land senere i weekenden, efter de historier der har været om den nye træner og hans metoder samt degraderingen af flere profiler.
olvi 08:02          
Ja spændende med Køge og Agger og Lars som trænere. Min hukommelse svigter mig så spørger lige; har de herrer egentlig nogen trænererfaring inden de kom til Køge? Og har der været nogen mærbar ændring på holdets sammensætning og udtryk på banen efter de kom til, er der håb forude så at sige? :)
olvi 12:27          
Tak for linket^. :)
olvi 07:59          
Fik læst lidt på HB Køges hjemmeside og fik da svar på et af mine spørgsmål:
Både Daniel Agger og Lars Jacobsen er i gang med at tage den såkaldte A-licens. De har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2024. Ambitionen er inden for de tre år at få HB Køge i Superligaen.
Og så har de lige vundet over Horsens på udebane så det da meget godt gået.
Søndag 25. juli