Luk

Nordjyder vil forlænge vild stime i 2. division

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Jammerbugt FC - Holstebro Boldklub
Sydbank Pokalen (02/12)
Oddset 1,30 4,80 8,00

Jammerbugt har ikke tabt en ligakamp i hele 2020 og topper 2. division. Sead Gavranovic nyder den øjeblikkelige succes og drømmer om oprykning.

32 point af 36 mulige.

Det er facit for Jammerbugts 12 kampe i 2. division i indeværende kalenderår, og nordjyderne topper rækken med maksimumpoint efter fem runder af den nye sæson.

Efter sommerpausen har offensivspilleren Sead Gavranovic personligt scoret fire mål og lavet samme antal assists i fem kampe, og Jammerbugt-profilen er begejstret over tingenes tilstand.

- Vi er helt vildt stabile og har fået samlet et homogent hold med en god blanding af rutine, ungdom og sult. Lige nu spiller det bare rigtig godt for os, og det gælder både offensivt, hvor vi scorer mange mål, og defensivt, hvor vi generelt er ret svære at score imod.

- Vi har ikke tabt en gældende kamp på udebane i over et år, og på hjemmebane har vi ikke tabt en kamp i hele 2020, så det er fantastisk. Det har været undervejs længe, men i og med vi har gjort det fra starten af en ny sæson nu og derfor ikke har et skidt efterår med i bagagen, så lægger folk først rigtig mærke til os nu.

- Vi har haft et fantastisk halvår, og det er sindssygt fedt at være en del af Jammerbugt for tiden. Der er vildt god stemning for tiden. Sådan er fodbold jo, at når man vinder, så er det pissesjovt at træne, mens det godt kan være lidt hårdt, når man taber. 

- Lige nu kan vi mærke det i klubben og rundtomkring. Der kommer flere på stadion, og interessen er bare større, siger Sead Gavranovic til bold.dk.

Drømmer om 1. division 

Med så fornem en stime, som Jammerbugt er inde i, er det naturligt, at omgivelserne vil snakke oprykning, og det er bestemt noget, som Sead Gavranovic stræber efter.

- Jeg prøvede jo at rykke op med Thisted dengang, og det er jo noget af det fedeste, man kan være med til som fodboldspiller. Det kribler lidt i maven, når man tænker på det.

- Så længe vi vinder og spiller godt, skal vi også turde drømme om, at det måske kan lade sig gøre. Det gør jeg, og det håber jeg også, at alle mine holdkammerater gør, siger han og fortsætter:

- Aarhus Fremad og Middelfart blev udråbt som store favoritter til at rykke op, men vi vidste godt, at vi kan bide skeer med alle og vinde over alle. Hvis man vil rykke op, kræver det kontinuitet, og så kan andre have alle de spillere og penge, de vil. 

- Det handler om at sætte stimer sammen og få point på kontoen, og det gør vi lige nu. Spørgsmålet er så, hvor længe vi kan holde det, for på et eller andet tidspunkt kommer vi jo til at tabe.

- Jeg tror på det, og jeg er ikke i tvivl om, at vi ender i toppen. Om det bliver første-, anden- eller tredjepladsen, ved jeg ikke, men jeg er sikker på, at vi med vores hold nok skal ende i toppen af 2. division, siger Jammerbugt-spilleren.

Specielt lokalbrag

Jammerbugts næste opgave i 2. division er fredag, hvor der venter et lokalopgør mod Sead Gavranovic' tidligere klub Thisted, hvilket offensivspilleren ikke overraskende ser meget frem til.

- Det er altid specielt at møde Thisted, som jeg har et rigtig godt forhold til, og hvor jeg kender mange af spillerne. 

- Jeg glæder mig utrolig meget til kampen, og der er også andre i truppen, som tidligere har været i Thisted, så der er lige det ekstra på spil i det her lokalopgør, siger Gavranovic til bold.dk.

Mens Jammerbugt har gjort rent bord i sæsonens første fem kampe, har Thisted hentet ni point.


Af Martin Schmidt
Søndag 29. november
Lørdag 28. november