LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Nordjysk Superliga-duel endte uden vinder

| Superligaen | 1 kommentar
Nordjysk Superliga-duel endte uden vinder
Foto: Getty Images
Vendsyssel FF kom foran med 1-0, men Hobro IK sikrede sig uafgjort, da de to nordjyske Superliga-mandskaber stødte sammen søndag eftermiddag.

Der var nordjysk brag på plakaten i Hjørring tidligt lørdag eftermiddag, da Superliga-oprykkerne fra Vendsyssel FF tog imod bundproppen fra Hobro IK.

De to hold har fået en svær start på sæsonen, så derfor var en sejr voldsomt vigtig for begge mandskaber.

Hos Vendsyssel var der Superliga-debut til islandske Jon Dagur Thorsteinsson, som tog plads på den ene kant, mens Hobro fortsat måtte undvære skadede Pål Kirkevold.

Hobro IK dominerede kampens åbning, og Mikkel Pedersen var allerede efter syv minutter på plads med et fint forsøg efter aflæg fra Sebastian Grønning, der tog plads i angrebet i stedet for blandt andre Djiby Fall.

Og Emmanuel Sabbi viste fine kvaliteter med bolden, og han skabte flere gange problemer for Vendsyssel, som efter 27 minutter måtte erstatte en skadet Mikkel Frankoch med Mikkel Wohlgemuth.

Kort efter den udskiftning slog Vendsyssel til. Forsvarsspiller Andreas Kaltoft vandt bolden på midten og sendte bolden videre til Jon Dagur Thorsteinsson, som sled sig fri på venstrekanten.

Samtidig havde Andreas Kaltoft taget turen med frem i feltet, hvor Jon Dagur Thorsteinsson fandt forsvarsspilleren, som med en klog afslutning udplacerede Jesper Rask i Hobro-målet.

Efter 37 minutter fik vendelboerne nok en chance for at score. Moses Opondo strøg af sted mod mål, og Yaw Amankwah var nødt til at trække i nødbremsen lige uden for feltet, hvorfra Daniel Christensen på frispark sendte bolden snert forbi mål.

Tre minutter senere lykkedes Hobro med at komme tilbage i kampen. Jesper Bøge viste fine takter på højrekanten og sendte bolden ind foran mål, hvor Mikkel Pedersen tacklede bolden over stregen til 1-1.

I anden halvleg fortsatte Hobro med at dominere, og det var altså fortsat Emmanuel Sabbi, der skabte tingene for Hobro. 

Tre minutter efter pausen fremprovokerede han et frispark, og Quincy Antipas var lige ved at høvle bolden i mål på den nedfaldsbold, der kom efter sparket.

De helt store muligheder var dog svære at få øje på i gråvejret i det nordjyske. Hobro forsøgte sig med et trumfkort efter 76 minutter, da Julian Kristoffersen blev skiftet ind til sin debut i angrebet.

Den store nordmand formåede dog ikke at ændre kampen for Hobro, og det hele endte altså dermed 1-1 i Hjørring.

Dermed har Vendsyssel fortsat ikke vundet siden anden runde, mens Hobro blot har hentet en enkelt sejr i løbet af de første ni runder.


Stream Vendsyssel – AGF på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 21. februar