Luk

Norge lever efter overtidsmål mod Spanien

| EM | 8 kommentarer

Infoboks

Norge - Spanien 1-1
EM Kvalifikation Gruppe F
47' 0-1 Saul Niguez
90' 1-1 Joshua King

Joshua King udlignede til slutresultatet 1-1 i fjerde minuts overtid, da Norge lørdag tog imod Spanien i EM-kvalifikationen.

En sejr, eller i det mindste et point, var hårdt tiltrængt for Norge, da de lørdag mødte Spanien på hjemmebane i EM-kvalifikationens Gruppe F.

Spanien virker urørlige i toppen af gruppen, mens nordmændene kæmper indædt med Sverige og Rumænien om den vigtige andenplads.

Værterne kom da også lovende fra start, hvor et straffespark kunne være dømt, og midt i første halvleg var Joshua King tæt på, men Bournemouth-angriberen måtte se sit hovedstød reddet af Kepa Arrizabalaga.

Lige efter pausen sprang ballonen for Norge.

En bold blev af det norske forsvaret sparket op midt på banen, hvor Saul tog den ned, spillede et-to med Sergio Busquets, og fra kanten af feltet bragede den fladt i kassen under Rune Jarstein i målet til 1-0 for Spanien.

Spanierne sad jævnt hen på 60 procent af spillet, men nordmændene kom til næsten lige så mange og store chancer.

Det lignede dog en sejr til Spanien, da Norge dybt inde i overtiden fik tilkendt et straffespark begået af Kepa.

Den chance lod Joshua King ikke gå fra sig. Han hakkede 1-1 i kassen i det fjerde overtidsminut, en ganske fortjent udligning, og dermed lever Norge fortsat i EM-kvalifikationen, omend det ser svært ud.

Norge er fire point efter Sverige, som ligger på den andenplads, der giver adgang til EM, mens Rumænien er tre point foran nordmændene. Der mangler tre spillerunder i gruppe F.


Af Thor Carlskov

8 kommentarer

haraltidret 00:37          
Flot præstation af Norge der spillede lige op mod Spanien. Det var da også fortjent at Norge fik det ene point pga et klodset straffespark begået af Kepa. Desværre ser det stadigvæk svært ud for Norge at nå næste års EM slutrunde. De er reelt set nødt til at få point i Rumænien, ellers ser det for alvor sort ud.
Fjeldabe 01:57          
Vi kan fortsatt nå EM gjennom Nations League-kvalifiseringen.
VIF57 05:52          
Trods et par store chancer til Spanien, var det et fortjent point til Norge.
Norge skal lære at være mere kyniske i sine afslutninger, når muligheden er der.
kanmandet 08:35          
Når man ser ham klovnen Kepa, så tænker man automatisk: Hvordan pokker er han kommet foran De Gea i køen.
Wise1964 08:42          
Svarer lidt til beskrivelsen af dig selv ...

Kepa har været mere stabil over en lang periode og har gjort en god figur på landsholdet ... men det kræver naturligvis man følger bare en anelse med for at se det
Gunners_Vanløse 11:28          
Interessant med Ceballos som venstre wing. Ville jeg ønske at han blev brugt noget mere som i Arsenal.
noergaard 13:42          
Wise1964
Det er meget muligt Kepa har været stabil i længere periode, men synes bestemt ikke det stabile niveau har været særlig høj.. derfor synes jeg bestemt heller ikke det giver mening at bruge ham i stedet for De Gea..
Onsdag 22. januar