LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Norge tog vigtig sejr mod Slovenien

| International | 5 kommentarer
Esben Hansen om vanvids-tacklingen i Slovenien: Det bedste røde kort jeg nogensinde har set
Highlights: Grædefærdige Gibraltar-spillere jubler efter endnu en sejr
Som at se en Serie 3-målmand: Kæmpe drop af Andorra-keeper
Highlights: Gibraltar vinder første gældende kamp nogensinde
Norge tog vigtig sejr mod Slovenien
Foto: Getty Images
En hjemmesejr på 1-0 over Slovenien betyder, at Norge stadig har mulighed for at vinde sin pulje i Nations League. Andetsteds slog Gibraltar på udebane Armenien med 1-0, mens Georgien besejrede Andorra med 3-0.

Norge havde fået en blandet start på Nations League-turneringen, inden man lørdag tog imod Slovenien på hjemmebane i holdenes tredje puljeopgør.

Norge indledte gruppen med at besejre Cypern med 2-0, men i det efterfølgende opgør mod Bulgarien måtte nordmændene se sig besejret med 1-0. Derfor var der vigtigt point på spil, hvis Norge skulle gøre sig forhåbninger om fortsat at være med i kampen om puljens førsteplads.

Hjemmeholdet startede kampen bedst og havde bolden mest. Nordmændende skabte også flere forsøg på mål, men holdet skulle helt ind i dommerens tillægstid til første halvleg, før man fik skudt hul på målbylden.

Hele fem minutter inde i første halvlegs tillægstid dukkede Ole Selnæs op og bragte nordmændene foran med 1-0.

I anden halvleg blev Norge mere dominerende, og de skabte flere skud på mål, mens de også lykkedes med at holde Slovenien fra fadet.

Ole Selnæs' scoring var dog den. der gjorde forskellen efter de 90 minutter, og derfor kunne nordmændene trække sig sejrrigt ud af opgøret. 1-0-sejren betyder, at Norge ligger nummer to i deres pulje à point med Bulgarien, der fører.

Andetsteds slog Georgien et reduceret Andorra-hold med 3-0, mens Gibraltar på udebane lidt overraskende slog Armenien med 1-0. Endelig sluttede kampen mellem Letland og Kazakhstan 1-1.

Stream Armenien – Finland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen
Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts