LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Norouzi drager til Næstved

| NordicBet Liga | 9 kommentarer
Norouzi drager til Næstved
Foto: Vejle Boldklub
Den tidligere Brøndby- og Vejle-spiller Daniel Norouzi skifter til Næstved efter sit mislykkede ophold i iransk fodbold.

Daniel Norouzi skiftede denne sommer fra Vejle til iranske Sepahan, men brød med klubben efter at være blevet tvunget til militærtjeneste.

Nu drager den 24-årige venstre back i stedet til Næstved i 1. division, hvor han har skrevet en halvandet år lang kontrakt.

- Norouzi er en moderne back, der har sine primære forcer i det offensive spil, men som med sin hurtighed og nærkampsstyrke også er stærk i defensiven. Vi har måske manglet lidt fart i vores bagkæde, og den får vi tilført med tilgangen af Daniel, siger Næstveds sportschef Jesper Friseholm til klubbens hjemmeside.

- Han vil med sin fart og sublime teknik blive et farligt våben i vores offensiv, og det gør ham til en fantastisk tilføjelse til vores i forvejen stærke trup. Jeg er sikker på, at tilskuerne på Euro Outlets Stadion Næstved vil elske Norouzi. Han er en spiller med et stort hjerte, der altid går forrest i kampene og fighter til sidste dommerfløjt.

Norouzi har 18 Superliga-kampe for Brøndby med i bagagen.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april