Luk

Norsk AGF-darling skal sætte fart i Lyn

| 3. Division | 1 kommentar

Infoboks

Den tidligere AGF-profil Jan Halvor Halvorsen er blevet ansat som ny cheftræner i norske Lyn, der spiller i den tredjebedste række, men sigter mod toppen.

Selvom han kun spillede i AGF i to år fra 1992 til 1994, satte Jan Halvor Halvorsen et stort aftryk i smilets by, hvor han udviklede sig til en ægte darling hos de aarhusianske fans.

Den sympatiske og stærke nordmand blev blev gjort til æresmedlem af AGF's fans, som med et banner krævede, at få Jan Halvor Halvorsen som borgmester i Aarhus.

Siden sin aktive karriere har Halvorsen beskæftiget sig som træner, hvor han har været forbi blandt andet Bodø/Glimt, Frederikstad og Bryne, og nu kan en fjerde klub i Norge snart føjes til cv'et.

Traditionsklubben Lyn, der vandt to norske mesterskaber tilbage i 1960'erne, men i dag frister en tilværelse i den tredjebedste række, har nemlig præsenteret Jan Halvor Halvorsen som ny cheftræner.

- Det er et projekt, som jeg glæder mig vældigt meget til at gå i gang med i det nye år. Jeg har fået et godt indtryk af menneskerne, jeg har mødt i klubben indtil videre, og glæder mig til at bygge et slagkraftigt og godt kollektiv sammen med Tor Ole og Glenn (sportslig leder og assistenttræner, red.)

- Det bliver en rigtig spændende rejse, og sammen skal vi arbejde benhårdt for at få Lyn tilbage i topfodbolden, siger Jan Halvor Halvorsen.

58-årige Halvorsen har sammen med Glenn Hartmann skrevet en treårig aftale i Lyn.


Af Martin Schmidt
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december