Luk

Norsk hattrick i vanvittig Watford-målfest

| Premier League | 9 kommentarer

Infoboks

Everton - Watford 2-5
Premier League
3' 1-0 Tom Davies
13' 1-1 Joshua King
63' 2-1 Richarlison
78' 2-2 Juraj Kucka
80' 2-3 Joshua King
87' 2-4 Joshua King
90' 2-5 Emmanuel Dennis

Norske Joshua King lavede hattrick, da Watford lavede et vildt comeback mod Everton. To gange var de bagud, men endte med at vinde med hele 5-2 på Goodison.

Lørdag fik Everton besøg af Watford på Goodison Park. 

Den nye cheftræner for gæsterne, Claudio Ranieri, gik til opgaven i håbet om at rejse fra 0-5-nederlaget til Liverpool i sidste runde, som var hans første kamp i spidsen for klubben. 

Everton kunne spille sig op i toppen af Premier League med en sejr, så der var masser at spille for, ligesom Watford kunne kravle lidt væk fra bunden, hvis de lykkedes med at hente tre point.

Tom Davies, der ikke spillede for Everton i klubbens seneste opgør mod West Ham, var med fra start, og han kvitterede for tilliden efter tre minutter.

Demarai Gray sendte bolden ind til sin holdkammerat i feltet, og Davies svigtede ikke, da han med stort mod kæmpede for at nå kuglen først. Lynscoring og 1-0 til hjemmeholdet.

Ti minutter efter slog Watford tilbage, og Ranieri kunne se sit hold score for første gang under sin ledelse. Norske Joshua King modtog kuglen i feltet og scorede et flot mål, der efter et VAR-tjek blev godkendt af Graham Scott.

I anden halvleg kom Richarlison på banen efter 61 minutter til sin første Premier League-kamp i over en måned, da han har siddet ude med en skade.

Brasilianeren byttede med Michael Keane, og det var rigtigt set fra cheftræner Rafael Benítez.

To minutter efter kom han flyvende i luften og headede Everton foran, og så brød han ellers ud i vild jubel mod sin gamle klub. Han repræsenterede nemlig Watford i 17/18-sæsonen, hvor han lavede fem mål og fire assists.

Herefter satte kampen sig mere, og Ranieri forsøgte at bringe noget power ind med indskiftninger af Emmanuel Dennis, Joao Pedro og Nicolas N'Koulou. Det satte gang i et forvandlet Watford-mandskab.

Men det var fra en af de startende spillere, at udligningen kom, da 34-årige Juraj Kucka headede bolden ind til 2-2.

Og så øjnede Watford et vildt comeback, som Joshua King realiserede to minutter efter. Kucka lagde en præcis tværpasning til den norske angriber, og han scorede sit andet mål i kampen og fik udebanefansene til at gå amok på Goodison.

Men King var slet ikke færdig.

Fire minutter før tid samlede han en løs bold op i feltet, snød sin direkte modspiller og sparkede bolden ind til 4-2. 

Jordan Pickford i Everton-målet var rasende, men tilhængerne på Watford-afsnittet var lykkelige. 

Og de fik meget mere at glæde sig over, da Emmanuel Dennis i overtiden scorede til 5-2. 

Resultatet stod, og Ranieri fik dermed sin første sejr som Watford-træner og kunne se sit mandskab score det samme antal mål, som de indkasserede i sidste runde mod Liverpool.

Everton led derimod et smerteligt nederlag og mistede muligheden for at spille sig i top fire.


Af Rasmus Glud

9 kommentarer

VikingStar 17:58          
Vilt King!

Vi trenger deg iform til landslagssamling nå som Haaland er ute.. igjen.
Pintus8 18:19          
Haaland er tit skadet, jeg ville som klubejer være ked af at sende 1,5 milliard efter en sådan spiller.
casillas 18:27          
Det var så 3 mål mere end han formåede at score for Everton
VikingStar 18:33          
Ja hvorfor snakke ned når man kan snakke positivt..

Han fikk ingen starter for Everton da og kun 137 minutter samlet spilletid.. Ikke lett å skulle prestere med små korte innhopp. Han skulle nok ut å hevne seg litt idag.

Ny fin høst virker være i Watford med 4 mål og 2 assists nå. Unner King en opptur.
casillas 19:01          
Ja kunne godt se han samlet havde spillet hvad der svarer til halvanden kamp i alt for dem, så klart han var motiveret i dag.

Med den tilgang Everton hidtil har haft under Benitez er det chokerende ringe at lukke 5 mål ind, for man har overladt al initiativ og boldbesiddelse til modstanderne for at parkere sig og spille på kontra. Senest mod West ham spillede man endda på kontraer med Rondon som angriber, så kan man lige så godt bare spille uden.
VikingStar 19:18          
Defensive managere fungerte.. en gang i tiden.

Mourinho er en annen, åpnet okei serie a, men når det er tosifret antall år siden han evnet å parkere sin buss så viser det kanskje heldigvis at den taktikk fungerer ikke lengre.
grundlovsdag 20:09          
Sgu flot nok af King. Er han ikke ved at være en ældre herre?
Mandag 6. december