Luk

Norsk komet på tavlen da Kjær og co. sejrede

| Europa League | 5 kommentarer

Jens Petter Hauge lukkede og slukkede, da Simon Kjær og AC Milan besejrede Celtic med 3-1. 

Simon Kjær var med fra start, da AC Milan var gæster hos Celtic i Gruppe H.

Kampen var et kvarter gammelt, da spanske Samuel Castillejo trak ind i banen og sendte et indadskruet indlæg ind i panden på Rade Krunic, der dirigerede bolden videre i nettet. 1-0 til AC Milan.

Kort før pausen blev italienernes føring fordoblet, da Theo Hernandez fandt Brahim Diaz på kanten af feltet.

Han snød en Celtic-forsvarer og trak bolden over til sit højreben, inden han sparkede bolden sikkert i nettet i modsatte side.

2-0 var også stillingen, da de to mandskaber gik til pause.

Det knækkede dog ikke Celtic, der kæmpede videre i jagten på en reducering i anden halvleg.

Det gav pote et kvarter før tid, da Mohamed Elyounoussi stangede et hjørnespark fra Ryan Christie i nettet.

Men tættere kom Celtic ikke på point, og det blev i stedet milaneserne, der lukkede og slukkede.

Det gjorde det norske stortalent Jens Petter Hauge, da han blev spillet fri midt for mål, hvor han rundede Shane Duffy, inden han lagde bolden sikkert i nettet.

I rundens anden kamp fik Sparta Prag ødelagt deres hjemmekamp mod Lille med et tidligt rødt kort efter 23 minutters spil. 

Det udnyttede franskmændene og særligt Yusuf Yazici. Den tyrkiske midtbanespiller scorede tre gange, da Sparta Prag blev besejret med 4-1. 


Af Andreas Roesen

5 kommentarer

JallaKongen 23:02          
Rigtig stærk kamp af Kjær, og sådan set også okay af Romagnoli.
Men Zlatan virkede på en eller anden måde hæmmet, og så var Tonali desværre ikke god nu han endelig fik en start, han havde alt for mange boldtab, for sen i boldomgangen og desværre også fejlplaceret lidt for ofte.
Fox@Mulder 23:56          
Stille dag på kontoret - noget af bredden fik spilletid og man vandt uden at spille sig ud, anden halvleg var på autopilot.

- ubesejret i 21 kampe, længste i top 5 ligaerne
- yngste gennemsnitsalder i top 5 ligaerne
Milanistar 06:40          
Vi spillede også en lidt anderledes formation i går, men enig i at Tonali stadig lige mangler at vise noget mere kontinuitet. Omvendt er det også en taktisk krævende rolle han har, eftersom at det lidt er ham selv der skal definere sig som kreativt omdrejningspunkt på midtbanen. Pirlo skulle også bruge tid på at udvikle sig i den rolle.
Dejligt at se, at det er hele holdet der ender med at bidrage til offensiven, og at den ikke hænger på Zlatan hver gang.
Godt med spilletid til Krunic, Samu, Diaz og fedt med et mål fra Hauge! Han kan altså nå langt, og må vel være bedre end Andreas Skov Olsen hvis de to skal sammenlignes i en dansk/norsk rivalisering.
Rossoneri 07:39          
@milanistar
Det må jeg have misset, hvordan var formationen anderledes?
bHoy1977 07:54          
Kjær var (desværre) outstanding igår. Celtic skød med løst krudt de første 45 min. Tænker vi godt kunne have scoret et mål mere. Mangler tydeligt Jullien sammen med Ajer i midterforsvaret og Odsonne oppe foran. Vores nye ex-Milan mand spillede faktisk en rigtig god kamp. Vores hold fra 2 halvleg burde være vores start 11 fremover !! uden 60.000 tilskuere i ryggen mister vi bare 15 %.
Mandag 23. november