Luk

Norsk U21-trio nægter at spille på landsholdet

| EM U21 | 0 kommentarer
Norsk U21-trio nægter at spille på landsholdet
Foto: Getty Images

Tre norske U21-landsspillere er så utilfredse med landstræner Leif Gunnar Smerud, at de ikke længere er tilgængelige for landsholdet, fortæller de til VG.

Det norske U21-landshold er havnet i lidt af en suppedas.

Tre spillere, Rafik Zekhnini, Tobias Heintz og Dennis Tørset Jonhsen, har nægtet at stille op for landsholdet på grund af stor utilfredshed med U21-landstræner Leif Gunnar Smerud.

Spillerne mener, at Smerud har skabt splittelser og forværret stemningen i truppen ved at sætte trioen op mod resten af spillerne.

- Jeg følte, at det var nok denne gang. Så længe Smerud er træner, er jeg ikke tilgængelig for landsholdet, siger Rafik Zekhnini til VG.

- Smerud siger én ting, og så sker noget andet. Vi var samlet ti dage, og jeg havde ikke en samtale med ham. Det har jeg aldrig oplevet før.

- Noget, der går igen på hver samling, er, at der bliver sagt, at der lægges vægt på træningen og præstationerne til træning. Men vi ser allerede, hvem der skal spille én eller to dage inde i samlingen.

- Det ødelægger motivationen hos de andre, og man har ikke fået chancen for at vise sig frem. Sådan har det været i en alt for lang periode, og det ødelægger sammenholdet. Det er jeg ikke den eneste, der mener.

Smerud svarer igen ved at sige, at det er spillere, der gennem et stykke tid har haft problemer med at efterleve de krav og forventninger, der stilles til landsholdsspillere.

Det norske U21-landshold møder i november Cypern og Portugal i EM-kvalifikationen.


Af Sara Margren
Torsdag 23. januar
Onsdag 22. januar