Luk

Norske King efter hattrick: Havde brug for det

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Everton - Watford 2-5
Premier League
3' 1-0 Tom Davies
13' 1-1 Joshua King
63' 2-1 Richarlison
78' 2-2 Juraj Kucka
80' 2-3 Joshua King
87' 2-4 Joshua King
90' 2-5 Emmanuel Dennis

Watford var i hopla lørdag, da de slog Everton med hele 5-2. Her blev Joshua King noteret for et hattrick, og det betød meget for nordmanden, da han tidligere har haft det svært.

Watford formåede i den grad at få vendt skuden efter det store nederlag på 0-5 til Liverpool, da de lørdag formåede at vende 1-2 til 5-2 i Premier League.

Her var Watford i perioder i problemer, men de gav aldrig op, og da de kom på 2-2 med 12 minutter tilbage af kampen, voksede der en stor tro på, at de kunne snuppe alle tre point.

Det fortæller Joshua King ifølge BBC Sport efter kampen.

- For at være fair, så gik vi ind til pausen og følte, at vi i det mindste kunne få uafgjort. Selv da Richarlison scorede, havde jeg en fornemmelse af, at vi ville få noget ud af denne kamp. Da vi scorede hovedstødsmålet (2-2, red.), voksede troen på holdet bare.

- Man er nødt til at begrave Liverpool-kampen. De er godt kørende i øjeblikket og er nok det bedste hold i ligaen sammen med Manchester City. Denne kamp var så vigtig for vores selvtillid. Jeg tror, at denne kamp, især anden halvleg, vil få os til at presse på.

Norske King var en af kampens helt store profiler, da han formåede at score hattrick i lørdagens 5-2-sejr, og det var nordmanden også glad for efterfølgende.

- Vi havde brug for sejren i dag. Det er en fantastisk gruppe med sammenhold. Det er en holdsport, og nogle gange scorer jeg ikke, andre gange scorer jeg. Uanset hvordan jeg kan bidrage - mål eller assists - er jeg glad.

- For en angriber handler det om selvtillid. Jeg havde en forfærdelig sæson sidste år. Enhver angriber får selvtillid, når man begynder at score, udtaler Joshua King.

Watford ligger placeret på 14. pladsen i Premier League, hvor de står noteret for ti point efter ni kampe.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december