Luk

Norwich fik første sæsonpoint mod Burnley

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Burnley - Norwich 0-0
Premier League

Norwich fik sæsonens første point i en intens nullert mod Burnley ude, og dermed er de på tavlen i Premier League. De ligger dog fortsat sidst med Burnley to pladser over sig.

I Burnley var der lørdag bundopgør, da Burnley og Norwich mødtes i en kamp mellem nummer 18 og 20 i tabellen.

Burnley havde inden opgøret præsteret to uafgjorte kampe, mens oprykkerne fra Norwich fortsat havde deres første sejr til gode i Premier League denne sæson.

Det var derfor heller ikke overraskende to hold, der var en smule henholdende i det offensive spil, hvor man helst ikke ville komme til at blamere sig unødigt bag til.

Til gengæld var det en intens affære mellem de to hold, hvor fighten i hvert fald ikke fejlede noget, og dommer Kevin Friend måtte derfor flere gange i lommen for at irettesætte spillerne på banen.

Hele syv gange måtte han i lommen i løbet af kampen, så der var rigeligt at se til – bare ikke mål – for det endte med en uafgjort 0-0 mellem de to, som ikke rigtigt rykker noget for nogen af dem.

Norwich kan glæde sig lidt over sæsonens første point, men efter kampen ligger de altså fortsat nummer sidst i Premier League, ligesom Burnley bliver på 18.-pladsen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 6. december
Søndag 5. december