Luk

Norwich-optur stoppet af Wolverhampton

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Norwich - Wolverhampton 0-0
Premier League

Norwich kom ned på jorden igen, efter de havde vundet de seneste to kampe. Lørdag måtte de nemlig nøjes med at spille 0-0 i Premier League mod Wolverhampton.

Norwich har endelig fået medgang i Premier League, efter de indledte sæsonen med konstant at tabe.

I de seneste to kampe er det nemlig blevet til to sejre, og den stime ville de forsøge at udbygge, da Wolverhampton gæstede Carrow Road i lørdagens Premier League-opgør.

Wolves kom også til opgøret med selvtillid i bagagen, da de formåede at slå West Ham 1-0 i den seneste kamp. 

Gæsterne fra Wolverhampton havde dog store problemer med at få skabt de farlige chancer, og derfor var det Norwich, som var tæt på at bringe sig i front i startfasen.

Gennem første halvleg havde Teemu Pukki flere muligheder for at komme på tavlen, men den tidligere Brøndby-angriber manglede den sidste skarphed. Det var blandt andet tydeligt efter små 20 minutter.

Her kom Pukki frem til feltet, hvor han blot skulle affyre kanonen, men han ventede for lang tid, og derfor nåede Wolves-defensiven i vejen for forsøget.

Kort tid før pausen viste Wolverhampton dog tænder, da Joao Moutinho var tæt på at score et flot mål fra distancen. Her tog han chancen og bankede bolden mod mål, men Tim Krul hev en stor redning frem.

I anden halvleg kæmpede begge mandskaber med at få åbnet ballet på Carrow Road, men det var ikke de store chancer, som tilhængerne blev forkælet med lørdag aften.

Der kom dog lidt drama i slutfasen, da gæsterne appellerede kraftigt for et straffespark. Her blev Raul Jimenez nedlagt i feltet efter en duel, men dommeren var dog ikke enig med Wolves-spilleren og vinkede derfor afvisende.

Opgøret mellem Norwich og Wolverhampton endte derfor uden scoringer, og dermed er hjemmeholdet fortsat placeret under stregen i Premier League.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar