Luk

Norwich snød Brentford i uventet Lungi-debut

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Brentford - Norwich 1-1
Championship
27' 1-0 Ivan Toney
87' 1-1 Kenny McLean

Brentford så længe ud til at hente en kneben sejr mod Norwich, som dog sled sig tilbage til sidst og fik 1-1. Jacob Lungi fik en noget uventet startdebut for Norwich.

Norwich gæstede tirsdag aften danskerklubben Brentford, og her var den tidligere Esbjerg-profil Jacob Lungi Sørensen for første gang med i kanariefuglenes trup.

Lungi skulle efter planen starte på bænken, men lige før kickoff meddelte Norwich, at der blev foretaget en sen ændring, så Lungi erstattede Xavi Quintilla og derfor spillede venstreback.

Brentford havde fire danskere i startopstillingen i form af Henrik Dalsgaard, Mads Bech Sørensen, Emiliano Marcondes og Mathias Jensen, og Thomas Franks mandskab skulle få en planmæssig start mod Premier League-nedrykkerne.

Efter 27 minutter dukkede den varme angriber Ivan Toney nemlig op og sendte hjemmeholdet foran 1-0, og den stilling holdt til pause.

Anden halvleg blev også en jævn affære, der ikke bød på alverden af mål, og faktisk lignede det længe, at Ivan Toneys kasse ville være nok for Brentford, men sådan skulle det ikke være.

Tre minutter før tid blev et skud fra Kenny McLean nemlig afrettet, og så blev skotten målscorer til 1-1, hvilket også blev kampens slutresultat.


Af Martin Schmidt
Lørdag 28. november
Fredag 27. november