Luk

Nuno vandt efter straffe igen over Wolves

| Carabao Cup | 4 kommentarer

Tottenhams nye manager Nuno Espirito Santo besøgte onsdag aften sin tidligere klub Wolverhampton for anden gang efter sit skifte. Det endte lykkeligt efter straffe.

Wolverhampton tog onsdag aften imod Tottenham og deres tidligere manager, Nuno Espirito Santo, i Carabao Cuppen.

Et lige opgør på papiret, og det skulle det også vise sig at blive i praksis.

Tottenham startede dog bedst og kom på 1-0 efter et kvarters spil ved Tanguy Ndombele.

Franskmanden viste stor vilje ved målet, da han efter et for langt træk kæmpede sig tilbage til boldbesiddelse og efter et træk ind i banen, gjorde han også arbejdet færdig med en afslutning i mål.

2-0 blev det også kort efter ved Harry Kane.

Dele Alli fandt den giftige spids med en førstegangsaflevering lige ved Wolves-feltet, og da han fik for meget plads scorede han usvigeligt sikkert med en flad afslutning.

Lige inden pausen fik Wolves dog reduceret ved Leander Dendoncker.

Den stærke belgier kom først på et hjørnespark med sit hoved, og så var der lagt op til god spænding i anden halvleg, hvad vi også fik.

Wolves fortsatte nemlig deres pres og efter et kvarters spil i anden halvleg lykkedes det også at få udlignet. Daniel Podence var på pletten.

Den lille angriber blev assisteret af Dendoncker og kunne score nemt, efter at Wolves havde vundet bolden fra Tottenhams Ndombele på midten af deres egen banehalvdel.

Efter 2-2-udligningen kom danske Pierre-Emile Højbjerg også på banen, der ellers fik lidt tiltrængt hvile til benene i kampen.

De to hold udlignede herefter hinanden lidt, og det lignede mere og mere en afgørelse efter straffespark frem mod slutningen af kampen, hvad vi derfor også fik.

Her viste Tottenham sig at have de bedste nerver, da de scorede på tre af deres fire spark og Wolves omvendt brændte tre af deres fem.

Højbjerg brændte Tottenhams fjerde spark, men det gjorde ingen forskel, for Tottenham er alligevel videre til næste runde af Carabao Cuppen ovenpå udebanesejren efter straffe.


Af Kristoffer Lind Pedersen

4 kommentarer

Tjoh 23:13          
Og så fik vi slået fast med syv tommer søm, at Højbjerg nok bare gør bedst i at holde sig langt væk fra straffespark.

To sløje spark ud af to mulige i sine sidste to.
aloevgaard 23:15          
Puha... vigtigt med en sejr efter nogle ærgerlige nederlag på det seneste.

Højbjerg skal nok træne sine straffespark lidt. Og så alligevel ikke, nu når Kane er fast mand og stensikker i denne disciplin. Men gerne hvis man kommer i disse konkurrencer igen... og også for landsholdet.
keane10 23:42          
Er vild med Bryan Gil, han var overalt offensivt og trods hans ringe størrelse laver han lige to taklinger på kollossen Traore, for så til sidst at score i straffesparkskonkurrencen. Manglede bare at score på den kæmpe chance han havde i 2 halvleg.

Skipp var også suveræn i næsten alt han lavede. Godt at der er noget håb at se i de unge spillere i en lidt hård tid.
Flashp 23:42          
Det er altid fint og vinde og gå videre, også selvom City jo har siddet på turneringen de sidste 37 år i træk.

Det er dog typisk Spurs at skulle lukke et reduceringsmål ind på en dødbold fuldstændig imod the run of play, og så selvfølgelig også give 2-2 målet væk.

På den måde blev kampen meget mere spændende end den behøvede, for vi var i fuld kontrol i 1. halvleg, og spillede faktisk også noget lækkert bold.

Det må vi gerne tage med ind i weekendens NLD, og så parkere de personlige fejl.
Torsdag 21. oktober