Luk

Ny AaB'er om Zanka i FCK: Fedt for SL og mig

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

FC København - Lyngby
Superligaen Grundspil (01/11)
Bet25 1,26 6,00 11,00
bet365 1,33 5,00 8,50

Oscar Hiljemark er tætte venner med Mathias Zanka, og AaB-svenskeren glæder sig over Zankas skifte tilbage til Danmark både for 3F Superligaen og personligt.

Når FC København og AaB søndag aften brager sammen, kan to tidligere holdkammerater fra PSV Eindhoven stå ansigt til ansigt.

Mathias Zanka skiftede på transfervinduets sidste dag hjem til FCK på en lejeaftale, mens AaB skrev kontrakt med den svenske midtbanespiller Oscar Hiljemark.

Sidstnævnte ser meget frem til sin mulige debut og mødet med Zanka.

- Zanka er en af mine nærmeste venner. Jeg mødte ham på min første dag i PSV, og så har vi fået en rigtig stærk og fin relation. Vi er ret tætte og snakker ofte. Han er et fantastisk menneske, så det bliver sjovt.

- Vi plejer at snakke en gang om ugen eller sådan noget, så jeg var ikke så overrasket, da han blev præsenteret i FCK, siger Oscar Hiljemark til bold.dk og fortsætter:

- Zanka er en super dygtig fodboldspiller, og jeg ved, at han har kvaliteterne til at præstere på absolut højeste niveau, så det er klart, at det er sjovt at få sådan en spiller til Superligaen. Det hæver ligaens kvalitet, og så er det selvfølgelig også fedt for mig på et personligt plan.

- Vi så hinanden nærmest hver dag i Holland, og så har vi været på forskellige destinationer i seks-syv år. Nu bor vi med en kort flyvetur imellem, så det er da helt sikkert blevet lettere at mødes lidt oftere.

- Selvfølgelig giver mit forhold til Zanka en ekstra motivation, men det er et rigtig godt hold, vi skal møde. Men vi er inspirerede, og jeg føler, at vi har gang i noget godt, så forhåbentlig kan vi præstere en god kamp og få et godt resultat mod FCK, siger Hiljemark til bold.dk.

28-årige Oscar Hiljemark har skrevet kontrakt til 2023 i AaB.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Martin Schmidt
Mandag 26. oktober