Luk

Ny Admira-skuffelse trods Hjulmand-assist

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Admira - SKN St. Pölten 1-1
Bundesliga
23' 1-0 Kolja Pusch
90' 1-1 Issiaka Ouedraogo

Morten Hjulmand noterede sig for en assist, da Admira måtte nøjes med 1-1 mod St. Pölten efter en sen scoring i den bedste østrigske række.

Det har været en svær sæson for Morten Hjulmand og Admira i den bedste østrigske række. Kun ét point i sæsonens første syv kampe var det blevet til, inden klubben lørdag aften gik på banen.

Modstanderen, St. Pölten, havde dog ikke gjort det meget bedre. Gæsterne lå placeret lige over, men havde dog fem point på kontoen efter syv kampe.

Morten Hjulmand startede på banen for hjemmeholdet, der sad på opgøret i de første 45 minutter og også fik grund til at juble først.

Kampen var 23 minutter gammel, da danskeren noterede sig for en assist. Han fandt holdkammeraten Kolja Pusch, som sendte bolden i kassen til 1-0.

Målet så længe ud til at skulle være nok til at sikre Admira sæsonens første sejr, men dybt inde i dommerens overtid ændrede det sig.

Her var St. Pöltens Issiaka Ouedraogo på pletten og sendte det udlignende mål i kassen. Kort efter blev der fløjtet af, og det hele sluttede 1-1.

Dermed er Admira og Morten Hjulmand fortsat uden sejr efter otte kampe, hvor det blot er blevet til to point. 


Af Jonas Sand
Onsdag 8. december