Luk

Ny AGF-serber: Spillestillen passer mig perfekt

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

Milan Jevtovic tror, at den direkte spillestil hos AGF kommer til at passe ham perfekt. 

AGF hentede for præcist en måned siden Milan Jevtovic hos serbiske Røde Stjerne. I dag havde han så første træning med de nye holdkammerater. 

Her forbereder serberen og hans nye holdkammerater sig til en sæson, hvor bronzemedaljerne skal forsvares, samtidigt med at man skal bide skeer med international modstand i Europa League-kvalifikationen. 

Det tror Milan Jevtovic, at han kan bidrage med. Han ser nemlig sig selv som et perfekt match til spillestillen hos AGF. 

- Jeg spiller meget direkte. Jeg har set AGF seneste fem kampe, og spillestillen passer perfekt til mig. Det er et hold, der gerne vil komme over kanterne og som skaber mange chancer, siger den 27-årige kantspiller til Århus Stiftstidende

Det er ikke første gang i karrieren, at Jevtovic skal gøre sig i skandinavisk fodbold, hvor han tidligere har erfaring fra Bodø/Glimt og Rosenborg. 

Det gør ham endnu mere sikker på, at han nok skal blive en succes hos AGF. 

- Jeg har haft nogle gode oplevelser begge steder, og derfor kender jeg også til den danske liga. Jeg tænker, at det er en bedre og stærkere liga end den norske, og det er en rigtig god chance for mig. Jeg havde succes i Norge, så det kan jeg også få her. 

Milan Jevtovics første kamp i AGF-trøjen kan falde om 14 dage, når finske FC Honka venter på hjemmebane i kvalifikationen til Europa League. 

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Andreas Roesen

12 kommentarer

Rashio 22:18          
Man kan vist ikke forlange mere end top 6 i den kommende sæson. Der er flere lovende talenter og et par indkøb, men man kan godt frygte for bredden og kvaliteten på bænken, samt en ny assistent, som tager et skridt op i sin karriere.

Har læst at flere mener,, at Jevtovic er bedre end Bundu. Måske. Men han er ikke kørt ind på holdet, og vil sandsynligvis ikke være en succes fra start af.

Derudover mener jeg, at hold ofte mister pusten ved at deltage i tre turneringer samtidigt. Nok også i tråd med, at flere af disse hold har været nye eller enlige svaler i europæisk regi.

David har dog tidligere trukket hevet nogle gode point hjem. Håber det bedste.
Skadedyret 06:14          
Man mangler i hvert fald 3-4 nye spillere, hvis man har bare lidt ambitioner.
Man har superligaen ringeste målmand, så Kim. Kristensen må jo være endnu ringere, hvis han ikke kan slå Eskelinen af.
En højre back & 2 på midtbanen.
Og det skal være MEGET snart.

Synes bestemt jeg hørte Fournais udtale, at man vil opruste. So far, er det en nedrustning.

Ellers bliver det et tamt år
T-Knogle 06:39          
@Skadedyet Hvordan kommer du frem til at William Eskelinen er Superligaens ringeste målmand?
Jeg ser ikke at Sønderjyske, Lyngby, Horsens eller Randers har en bedre målmand end ham f.eks. han havde trods alt 7’ende flest redninger i sidste sæson. Problemet kan måske være at kommentatorerne på TV3 har besluttet at være efter ham, og så er der nogen som ikke er i stand til at danne deres egen mening der følger med den holdning som lemminger. Men at han er den ringeste målmand, det er der ingen stats der kan understøtte.

Når det så er sagt så er det ikke sikkert at han skal være et lige så naturligt 1. valg i næste sæson, måske har Eskelinen godt af at blive presset noget mere end Kasper T. Kristensen er i stand til lige nu.
Skadedyret 08:42          
Jeg gider ikke sidde at sammenligne. Men når forsvaret har mistet tilliden til ham - og hellere sender bolden til indkast i stedet for at lægge tilbage, så er han ikke en del af holdet.

Han er pivringe og har kostet flere points end han har givet. That´s a fact !
BoroDane 08:58          
Hver sin mening Skadedyret, men jeg synes det du siger er noget værre vrøvl. Forsvaret har ikke mistet tilliden til ham. Bevares der var et par episoder med det indkast, men det er sgu lige så meget Tingager der skal tage den sikre beslutning og sende bolden ud (her taler jeg om situationen, hvor Tingager skælder Eskelinen ud for ikke at komme ud. Det var tydeligvis Tingager der var gal på den).

Men jeg er da enig i at der godt kan hentes noget ind der presser ham lidt mere, men der er bestemt talent nok til at han kan udvikle sig til en rigtig god Superligamålmand. Han er kun 22 og har spillet ét år i SUperligaen.

Mht til dit første indlæg så skal der helt sikkert nok komme noget kvalitet. PC har åbenmundet sagt at Amini skal erstattes med kvalitet. Ankersen er allerede erstattet og Links ligner en sulten spiller der viser noget af det som Bundu viste, da han først havde fundet melodien i dansk fodbold. Men transfervinduet er åben i knap 2 måneder endnu.
Skadedyret 09:05          
Enig i Links. Fuldgod erstatning for Bundu.

Personligt synes jeg Grønbæk vil være ok i stedet for Amini - også på sigt.

Der mangler mindst en højre back - en midtbane.

Men vi har et kæmpe målmandsproblem - om du vil eller ej.
Lige fra straffesparket mod Midtjylland til de talrige drops og mangel på kontrol i feltet ved dødbolde, det er bare ikke godt nok, hvis AGF har ambitioner om mere.
Dette uanfægtet om han er 22 eller 32. Hvor længe skal vi vente på, at han ikke dropper mere - eller finde ud af, at han bare ikke er god nok ?

Det er i øvrigt flere episoder med forsk. spillere, der har valgt sidelinien i stedet for Eskelinen.
BoroDane 09:15          
Come on. Sådan et straffe laver alle målmænd. JEg går ud fra at du også afskrev Grabara, for han var satme også ringe i starten. Set på Vejlekampen burde han jo slet ikke være professionel. Jeg håber til enhver tid at forsvarsspilleren vælger sidelinjen, hvis modstanderne er skubbet langt op i pres og forsvarsspilleren ikke er 100% sikker på, at han kan lave en perfekt aflevering. Det sidste man vil er at lægge kæmpe pres på målmanden med en angriber fræsende ned mod ham. Hvordan du kan synes Schwäbe så er bedre kan man undre sig over. Eskelinen er ikke dårligere med fødderne end andre målmænd. Hans spark rammer som regel Mortensen og han sparker med begge fødder. Det er samarbejdet med forsvaret, der skal arbejdes med. Jeg medgiver at der har været nogle placeringsfejl, men det går jeg stærkt ud fra, at der arbejdes med.
Søndag 25. oktober