LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ny AGF'er: David N. presser dig til det yderste

| Superligaen | 0 kommentarer
Youssef Toutouh scorer hattrick for AGF i 7-1-sejr i lokal testkamp - se alle målene her
Venstre afviser finansieringsforslag for nyt stadion i Aarhus - AGF-direktør reagerer roligt
Venstre i Aarhus ombestemmer sig: Vil ikke flytte væddeløbsbane for at finansiere nyt stadion
'Tror det kan blive rigtig godt' - men Kenneth Emil erindrer personligt mareridt mod Mortensen
Det her får AGF: Se Patrick Mortensen bombe løs for Lyngby
Ny AGF'er: David N. presser dig til det yderste
Foto: AGF

Infoboks

AGF - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (28/04)
bet365 3,20 3,40 2,20
NordicBet 3,05 3,55 2,27
Oddset 2,95 3,80 2,25
Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Alexander Munksgaard ser frem til igen at arbejde sammen med David Nielsen, som han nød at spille under i Lyngby. Backen håber, de sammen kan finde det bedste frem i ham igen.

21-årige Alexander Munksgaard er klar til en ny udfordring i karrieren, efter han tidligere i januar byttede FC Midtjylland ud med AGF.

Højrebacken fik ikke meget spilletid i FCM, og derfor var det tid til at prøve noget andet for at få gang i karrieren igen.

- Jeg kunne bare se, at hele pakken i AGF sagde mig rigtig meget, så det bliver super fedt, siger Alexander Munksgaard.

David Nielsen var afgørende
Men selvom det er en ny udfordring for den unge back, er han mødt ind til et velkendt ansigt på træningsbanen i Aarhus. Munksgaard har nemlig tidligere arbejdet sammen med cheftræner David Nielsen i Lyngby, og det spillede en stor rolle i beslutningen om at rykke til AGF.

- Jeg havde ham i Lyngby, og da jeg var der, tror jeg, at jeg spillede noget af det bedste fodbold, jeg har gjort i lang tid i min karriere. Han fandt noget af det bedste frem i mig, som jeg har savnet lidt. Jeg tror og håber, det kan findes frem i AGF, siger backen.

- For mig at se er han en træner, der kan sætte dig op til en kamp, hvor det kan være svært at gøre det selv, og hvor man måske mangler de sidste få procenter. Han er en, der presser dig til det yderste og stiller krav.

- Det gør, at man hele tiden kan flytte sig på de små parametre. I den her verden er det nogle gange de sidste få procent, der tæller, siger Alexander Munksgaard.

I AGF kommer Munksgaard i første omgang til at kæmpe med Dino Mikanovic om spilletid. Mikanovic har kontraktudløb om et halvt år, og bliver han kontrakten ud, er Munksgaard helt klar til at tage kampen op.

- Han har kontraktudløb til sommer, så hvis han har lyst til at komme væk, håber jeg da for ham, at han kan få den drøm opfyldt. Hvis han er her, er jeg klar til at tage kampen op, siger Munksgaard med et smil.

Store ambitioner i FCM
Alexander Munksgaard skrev egentlig under på en ny femårig kontrakt i FC Midtjylland i sommer, men i efteråret blev det blot til otte kampe for ulvene.

Undervejs skiftede FCM cheftræner fra Jess Thorup til Kenneth Andersen, men det mener Munksgaard ikke havde nogen indflydelse på, at spilletiden udeblev.

- Jeg havde også Kenneth som U19-træner, og ham havde jeg et helt fantastisk forhold til. Men nu har jeg været i Midtjylland i otte år, og nogle gange har man brug for nogle andre omgivelser for lige at finde sig selv igen på en måde

- Måske havde jeg kørt lidt i det samme spor i Midtjylland i lang tid, og det gjorde, at jeg så en rigtig fed mulighed i AGF, siger backen.

FCM henter fra højere hylde
FC Midtjylland er for alvor blevet et tophold i Danmark, men Munksgaard mener ikke, at det går ud over klubbens talenter. Men niveauet er blevet højere hos midtjyderne den seneste tid.

- Der er stadig en filosofi om, at over 50 procent skal være egne talenter. Det holder de super fint, men man må også bare sige, at Midtjylland er blevet en klub, som spiller med i toppen hvert år og har kæmpestore ambitioner.

- Så det er klart, at man henter fra en højere hylde, og spillernes kvalitet er bare blevet højere de sidste år. Det gør, at niveauet er noget helt andet, end det har været. Hvis man ikke kan klare det, så må man prøve noget andet, siger Alexander Munksgaard.

Den 21-årige back har fået en femårig aftale i AGF.

anton@bold.dk

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 25. april
Onsdag 24. april