Luk

Ny Athletic-boss: Kreditten går til spillerne

| Supercup | 2 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Athletic Club 2-3
Super Cup
40' 1-0 Antoine Griezmann
42' 1-1 Oscar de Marcos
77' 2-1 Antoine Griezmann
90' 2-2 Asier Villalibre
94' 2-3 Inaki Williams
120' 2-3 Lionel Messi

Athletic-træner Marcelino giver kredit til sine og de Athletic-spillere og -trænere, som var med til at føre klubben til Copa del Rey-finalen sidste år efter søndagens Supercopa-finale.

januar blev Marcelino ansat som ny Athletic-træner, og den 17. januar kunne han så løfte sit første trofæ med den baskiske klub, da han og holdet slog Barcelona 3-2 i Supercopa-finalen søndag aften.

Efter kampen er der roser og kredit til de spillere, som sidste år var med til at føre Athletic til Copa del Rey-finalen mod Real Sociedad, som i sidste ende ikke er blevet spillet.

- Jeg har været i Bilbao i meget kort tid, men sandheden er, at det har været meget produktivt. Kreditten går til spillerne, som med deres arbejde fra sidste år, fortjener at være her. Og dem, der har slået Real Madrid og Barcelona, siger Marcelino til Marca og fortsætter:

- Jeg vil også gerne huske spillere som Aritz Aduriz, Mikel San Jose og Benat Etxebarria, spillere som var her sidste sæson, ligesom jeg gerne vil huske trænerstaben, selvfølgelig.

Athletic-træneren roser sine spillere for at have været meget modtagelige for hans inputs i den første tid.

55-årige Marcelino har tidligere været træner for klubber som Sevilla, Villarreal og Valencia.


Af Jonas Dalgård
Fredag 5. marts