LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ny Betis-træner vil i Europa med pragmatik

| La Liga | 1 kommentar
Ny Betis-træner vil i Europa med pragmatik
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Betis' nye træner Rubi vil have klubben til at nå Europa-pladserne i La Liga i den kommende sæson - også selvom det ikke bliver med gassen i bund.

Onsdag aften var Real Betis' nyudnævnte træner Rubi for første gang foran pressen i sit nye hverv, og her meldte den 49-årige tidligere Espanyol-træner klart ud af posen.

Han har store ambitioner for Real Betis i næste sæson, hvor klubben skal kvalificere sig til europæiske kampe.

- Dette er et magisk øjeblik, og klubben har store planer for denne sæson. Jeg ved, at fansene var skuffede over at glippe europæisk kvalifikation sidste sæson, men det er målet for 2019/20-sæsonen, sagde Betis-træneren på pressemødet ifølge Football Espana.

I Espanyol måtte Rubi lægge ører til kritik for sin defensive stil, og det er næppe, hvad Betis-fansene hungrer efter.

- Jeg har en plan for, hvordan jeg vil spille, og det tror jeg, spillerne vil have en holdning til, og så vil jeg lave ændringer, hvis det er nødvendigt.

- Vi skal spille med lyst og efter at vinde, men vi skal passe på bolden, når det er nødvendigt.

- Jeg vil se holdet vinde, og jeg ved, at fansene her er vant til 4-3-sejre, men hvis jeg ser en 4-3-sejr, så er jeg skuffet over at have lukket tre mål ind.

I den netop overståede sæson endte Betis på 10.-pladsen med en målscore på 44-52, mens Rubis Espanyol blev nummer 7 med en målscore på 48-50.


Af Jonas Dalgård
Mandag 17. juni
Søndag 16. juni