Luk

Ny Brentford-remis: Fortsat ubesejret i PL

| Premier League | 16 kommentarer

Brentford fortsatte lørdag sin flotte start på Premier League-sæsonen, da det blev til 1-1 ude mod Aston Villa. Ivan Toney scorede for Brentford, inden Emiliano Buendia udlignede.

Lørdag eftermiddag var Thomas Franks Brentford-tropper i aktion for tredje gang i Premier League-sæsonen.

Denne gang ventede Aston Villa på udebane, og her skulle Brentford forsøge at fortsætte den fine start på Premier League-sæsonen, hvor det inden lørdagens kamp var blevet til sejr over Arsenal og remis mod Crystal Palace.

I Franks startopstilling var der blot blevet plads til en enkelt dansker i form af Christian Nørgaard, mens Mads Bidstrup og Mathias Jensen sad på bænken.

Kampen fik en særdeles livlig indledning, og efter kun syv minutter var Brentford foran.

Det var sidste sæsons Championship-topscorer Ivan Toney, der slog til. Et hjørnespark endte i den anden side af banen, hvor Sergi Canos smækkede bolden fladt ind i feltet.

Forsvarer Pontus Jansson fik snittet bolden videre til 25-årige Toney, der knaldhårdt bankede bolden i mål til 1-0 og i samme ombæring for første gang ramte nettede i Premier League.

Dermed en fremragende start for Brentford, men kun seks minutter senere skulle det blive 1-1.

En lang bold blev øst frem i Aston Villa-angrebets venstreside. Herfra blev bolden spillet ind på kanten af feltet, hvor et ultrapassivt Brentford-forsvar gav masser af plads til Villa-indkøbet Emiliano Buendia, der fik masser af tid.

Han hamrede til bolden og flot sendte han den i netmaskerne bag David Raya.

Siden faldt kampen lidt i tempo, men Danny Ings var tæt på at bringe Villa foran, da han sparkede på kassen tæt under mål, men Raya klarede flot, mens Rico Henry misbrugte en god mulighed for Brentford, og så gik holdene til pause ved 1-1.

Mens første halvleg var ganske underholdende, så lod anden halvleg mere tilbage at ønske.

Villa var tidligt tæt på med et forsøg fra Alex Tuanzebe, men ellers var der ikke de store chancer at berette om i en kamp, hvor Brentford virkede meget tilfredse med det ene point.

Værterne havde svært ved at bryde defensiven på Franks mandskab ned, så det lignede længe en pointdeling.

I slutningen af kampen var der godt nyt for Brentford, da Mathias Jensen endelig kom tilbage efter sin skade fra EM-semifinalen, og således fik han sine første Premier League-minutter på kontoen.

Han var med til at holde det ene point hjem, da den tidligere Brentford-stjerne Ollie Watkins misbrugte afslutningens største chance med en fri header.

Således er Brentford altså nu på fem point efter tre Premier League-runder, mens Aston Villa tegner sig for fire.

Andetsteds hentede West Ham sit syvende point i sæsonen, da David Moyes' tropper noget skuffende spillede 2-2 med Crystal Palace på hjemmebanen. West Ham er i øjeblikket nummer et i Premier League.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober