LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ny Brøndby-angriber imponerer Fisker

| Superligaen | 30 kommentarer
Ny Brøndby-angriber imponerer Fisker
Foto: Brøndby IF

Infoboks

Brøndby IF - OB
Superligaen Mesterskabsspil (29/03)
bet365 2,10 3,50 3,30
NordicBet 2,16 3,60 3,25
Oddset 2,10 3,45 3,45
Brøndbys Kasper Fisker er imponeret af klubbens nye spillere, og særligt angriberen Ante Erceg har efterladt et godt indtryk.

Brøndby har haft gang i svingdøren denne sommer, hvor spillere som Frederik Rønnow, Besar Halimi og Teemu Pukki har forladt klubben.

Ind i stedet er hentet nye navne som Marvin Schwäbe, Jens Martin Gammelby, Dominik Kaiser, Mikael Uhre og Ante Erceg.

Midtbanespilleren Kasper Fisker har været ganske imponeret over det niveau, som de nye spillere har bidraget med.

- Klubben har formået at hente nogle kvalitetsspillere. De sprang måske ikke lige i øjnene første gang, man så dem i aktion til træning, men jo mere jeg lærer dem at kende, jo stærkere har de set ud, siger Fisker til bold.dk.

- De har blandt andet set rigtig stærke ud i kampene, især i den seneste mod St. Pauli, som vel var vores første rigtige test, og hvor de virkelig fik vist, at de har kvalitet.

- Det er fedt for os spillere, at klubben er i stand til at hente spillere fra den hylde, for det styrker vores hold rigtig meget. Det er vigtigt for os spillere, der var i klubben i forvejen, at vi kan se, at klubben formår at hente mere kvalitet ind.

Hvilken spiller har imponeret dig mest?

- Det har generelt set rigtig, rigtig godt ud, og det er som sagt nogle dygtige spillere, men den der har imponeret mig mest, er nok Ante.

- Det imponerer mig, at Brøndby har formået at hente en spiller som ham, for han er virkelig stærk inde i boksen og en typisk målscorer.

Hvad er det han kan, som er så godt?

- Han er fysisk stærk, og han er også en klog spiller, samt en dygtig afslutter. Han er faldet utroligt godt til – vi ved, at det ikke altid er sjovt at være angriber i vores system, da man skal arbejde røven ud af bukserne, men han er fra Balkan og vil gerne være topscorer, så han er ikke bange for at arbejde benhårdt for det.

- Det betyder rigtig meget for os, da vi gerne vil lægge det her energiniveau i kampene, så det går ikke at have en spiller, som ikke leverer i presset. Men der har han i den grad kommet med et positivt sind, og han er klar til at løbe mange meter for holdet, det er en fornøjelse, siger Fisker til bold.dk.

28-årige Erceg kom til Brøndby fra FC Shabab Al-Ahli Dubai, hvor han nåede at spille et halvt år. Inden da havde han på halvanden sæson i Hajduk Split scoret 26 mål og lagt 15 assists i 56 kampe for Hajduk Split.

mikkel@bold.dk

Stream Esbjerg fB – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts