Luk

Ny Brøndby-nordmand: Føler mig klar til SL

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Sparta Prag - Brøndby IF
Europa League Gruppe A (09/12)
Oddset 1,72 4,00 4,60
bet365 1,72 3,60 4,75

Brøndbys nye norske midtstopper Henrik Heggheim føler sig klar til at spille 3F Superliga, hvis altså Niels Frederiksen kan bruge ham imod Randers FC søndag.

Brøndby har denne sommer hentet Henrik Heggheim i Viking, og den unge nordmand har allerede spillet i Sydbank Pokalen og i Europa League mod Lyon.

20-årige Heggheim fastslår, at han også er klar til at prøve kræfter med 3F Superligaen søndag mod Randers FC, hvis ellers Niels Frederiksen kan bruge ham.

- Jeg prøvede at gøre det, så godt jeg kunne mod Lyon nede i Frankrig, og jeg følte også, det gik fint i sekvenser. Nu gælder det så Randers FC i morgen, og det er selvfølgelig trænerteamet, der bestemmer, hvornår jeg skal prøves af i 3F Superligaen. Men jeg er klar og føler, at jeg er faldet rigtig godt til i truppen, siger Heggheim.

Heggheim medgiver, at det har været en omvæltning for ham at skifte norsk fodbold ud med dansk.

- Det har selvfølgelig været en stor forskel for mig at komme fra den norske liga, til den danske pokalturnering og nu så Europa League, hvor tempoet bare er langt højere, end man er vant til.

- Men det var en kæmpe oplevelse for mig at spille imod så god en modstander som Lyon, der har så mange spillere i verdensklasse, siger Heggheim.

Heggheim spillede 63 minutter imod Lyon, mens det blev til fuldtid imod Allerød i Sydbank Pokalen.


Af Sara Margren
Tirsdag 7. december