Luk

Ny FCK-boss: FCM har vundet i lotto

| 3F Superliga | 68 kommentarer

Allan Agerholm synes ikke, at man skal basere sin økonomi på at vinde i lotto, hvilket den nye PS&E-formand mener, at FC Midtjylland har gjort.

I april præsenterede selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment, ny bestyrelsesformand, og her faldt valget på 56-årige Allan Agerholm.

Den nye formand giver i den forbindelse et længere interview til fanmediet Copenhagen Sundays, og her falder snakken blandt andet på konkurrenterne fra FCM, og hvor meget der skal investeres i fodboldholdet i FCK, hvortil Allan Agerholm siger:

- Nu begynder vi at bevæge os ud i det fodboldtekniske regnestykke, som jeg ikke har lært endnu, men det, jeg har lært, er, at man skal ikke basere sin privatøkonomi eller sin virksomheds økonomi på, at man vinder i lotto. FC Midtjylland har vundet i lotto.

- Du skal basere din privatøkonomi og virksomhed på sund købmandskab. Det er sådan et FCK og Parken, jeg driver, og det er helt sikker sådan et FCK, som PC (sportsdirektør Peter Christiansen, red.) driver. Jeg tror, vi kommer fra den samme skole.

- Vi tror ikke på, at man grundlæggende bare skal købe sig til succes. Vi tror på, at man skal være en købmand, der bliver en succes, og det tror jeg også på, at man kan i en fodboldklub. Det kan man alle andre steder, siger Allan Agerholm til Copenhagen Sundays.

Allan Agerholm har stor erfaring fra hotel- og konferencebranchen og har afløst Bo Rygaard som Parkens formand.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt

68 kommentarer

James b 09:06          
Ahh Hr. Agerholm, der er en god ide, at bruge engangsindtægter, på engangsinvesteringer, som på længere sigt øger den kontinuerlige indtjening ..
Synes man kan fornemme en lille smule misundelse i denne lidt dumme udtalelse ..., kan godt være han ikke helt endnu er inde i hvordan man driver en fodboldklub, men investering og forretning har han vel da forstand på!!!!
Beck 09:07          
Det skal man heller ikke basere sin økonomi på.

Men man siger jo heller ikke nej tak når lotto gevinsten kommer.
Stagger Lee 09:08          
FCK byggede hele sin succes op på at vinde i lotto, da man fik parken foræret gratis. Men der må mangle noget i interviewet, for han forklarer da ikke, hvor han mener at FCM har vundet i lotto? Og når han snakker om købmandskab, så finder man næppe nogen bedre, end dem ude på heden. De Jyske Købmænd har bygget FCM op på lige netop det, så jeg fatter virkelig ikke, hvad det er han prøver sige ...
Tøt 09:09          
Rønnebærerne er vist sure i Kbh området. Det er noget fis at fyre af.. jeg er ikke FCM fan, men man må også bare erkende, at der er et enormt netværk af driftige forretningsfolk specielt i Herning, og det gælder ikke kun i fodbold, men også generelt i industrien, samt andre sportsgrene som cykelløb og VM/EM i ishockey og håndbold. Man får ikke de her ting til at ske i Herning inkl. investorer til FCM ved at spille lotto.
steenbjoernen 09:13          
Småklubs mentaliteten hersker da virkelig i København for tiden - egentligt lidt trist at være vidne til. Det plejede at være FCM der brugte en hver lejlighed til at stikke til FCK, nu skal jeg da love for at det er omvendt.
orfeopataro 09:14          
Sikke en dum udtalelse. FCM bruger jo pengene på netop at øge indtægt senere. Gad godt vide hvilken gode købmandsskab de praktiserer på Østerbro, som FCM absolut ikke kan.
Bolabrazil 09:16          
Manden har tydeligvis en del at lære om fodbold.
Virker en smule dumt at udtale sig så sikkert om noget han så bagefter indrømmer ikke at vide noget om.

Men det er vel bare den "positive" arrogance eller noget der taler.
Søndag 13. juni
Lørdag 12. juni