Luk

Ny FCM-assistent: AaB har fundet en stil

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

FC Midtjylland - Ludogorets
Europa League Gruppe F (16/09)
Oddset 1,67 3,90 5,20
bet365 1,75 3,75 4,50

Henrik Jensen har stor respekt for AaB, som ifølge FCM-assistenten virker til at have fundet en stil, der passer dem godt.

AaB og FC Midtjylland brager sammen i lørdagens enlige kamp fra 3F Superligaen, og her er lagt op til en spændende duel.

Mens nordjyderne skal forsøge at følge op på den fine premiere, der gav 2-2 ude mod FCK, skal FCM have sparket Superliga-sæsonen i gang efter nederlaget til OB i første runde.

Midtjyderne har desuden en Champions League-kvalifikationskamp mod Celtic i benene fra i tirsdags, og præstationen i Skotland skal tages med til Aalborg og bygges videre på.

Sådan siger Henrik Jensen, som denne sommer tog skridtet fra cheftræner på FCM's U19-mandskab til at blive assistent under Bo Henriksen.

- Vi skal bygge videre på Celtic-kampen. Vi kom ud med et rigtigt stærkt udtryk og havde i mange perioder et godt presspil og en stærk defensiv organisation. Der var en enorm løbevillighed over hele linjen, og det skal vi se igen mod AaB, siger Henrik Jensen.

Assistenttræneren spår en svær opgave mod nordjyderne, men tror på fuld gevinst.

- AaB så stærke ud, da de spillede en god kamp i Parken. Det virker til, at de har fundet en form og en stil, som passer dem godt, så det bliver en udfordring at møde dem. Deres pasningsspil og direkte spil på den sidste tredjedel skal vi være opmærksomme på.

- Det bliver en sjov og intens kamp med to hold, som gerne vil frem på banen. Kampen kan sagtens ryge op i et rigtigt højt tempo.

- Vi går 100 procent efter de tre point. Vi spiller alle kampe for at vinde, og vi har tro på, at vi kan tage til Aalborg med et offensivt mindset og hente en sejr, siger Henrik Jensen.

Lørdagens Superliga-duel fløjtes i gang klokken 18 på Aalborg Portland Park.


Af Martin Schmidt
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september