Luk

Ny FCM-midt: Vil have stærkt bånd til fansene

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Infoboks

Braga - FC Midtjylland
Europa League Gruppe F (30/09)
Oddset 2,20 3,10 3,45
bet365 2,05 3,50 3,50

FC Midtjyllands nyindkøbte brasilianske midtbanespiller Charles Matos håber på at få et stærkt bånd til klubbens fans i den kommende sæson, fortæller han.

I slutningen af sidste måned købte FC Midtjylland den 25-årige brasilianske midtbanespiller Charles Matos i Ceara SC.

Brasilianeren har endnu ikke fået debut for klubben, men han fortæller allerede nu, at han håber på at få et stærkt bånd til de midtjyske fans.

- Som spiller er jeg fysisk stærk og god med bolden. Spiller for holdet og slås for alle bolde, men jeg sætter også en dyd i at være en del af det offensive spil. 

- Det er vigtigt for mig, at mine medspillere og fansene kan stole på mig. Jeg håber på at få et stærkt bånd til fansene. Jeg ved, at det er op til mig, at vinde deres støtte gennem mit spil på banen, og jeg kommer til at give med 100 procent i alle dueller i alle kampe.

- Jeg ved, at fansene elsker klubben, og jeg vil gøre mit til, at vi når vores fælles mål, siger Charles Matos til klubbens hjemmeside.

FC Midtjylland tabte den første Superliga-kamp i sæson, da OB sidste fredag lød afsted med en 2-1-sejr. Næste kamp for FCM er lørdagens udekamp mod AaB.


Af Krister Olsen

20 kommentarer

Slettet(291732211708) 19:37          
Bliver spændende at se, hvad de to nye brassere kan tilføre. Bliver nok Daniel Høgh og Mikael Anderson, de skal kæmpe med. En foreløbig idealopstilling ser nok sådan ud:
Løssl
Dalsgaard-Svia-Juninho-Paulinho
Onydieka-James
Sisto-Evander-Drejer
Brumado
billebums 19:40          
James? Han er solgt til Vejle. Går ud fra du mener Charles :D
Taco mix 19:47          
Fans og fans ..
Efter et hurtigt kig på dine få indlæg herinde allerede, er der så en mulighed for at du vil/eller evne? at hæve dit niveau en smule?

Eller er det ligesom det, der er at komme efter, ved dig?

OT:

Bliver spændende at se hvad de kan tilføre holdet. Jeg har en klar idé om, at de skal kunne hæve niveauet, hvis de skal tage en plads fra danske talenter. Men det har de nu været okay til tidligere i FCM.
jakeboy 19:49          
Det kræver resultater.
Victory 20:05          
Løssl
Dalsgaard-Svia-Juninho-Paulinho
Onydieka-James
Sisto-Evander-Drejer
Brumado
Vil nu foretrække Sisto i venstre side på midten. Og så gerne Isaksen til højre i stedet for Dreyer, som slet ikke er kommet i gang. Går også ud fra, at du mener Charles i stedet for James.
Bikubesang 20:53          
Han ser også vildt glad ud
Carsten69Dig 21:02          
Never argue with stupid people.
They´ll drag you down to their level and beat you with experience.
Lyder meget rigtigt.
Søndag 26. september